Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 18 yıl Temsilci: Eşinizin cep telefonu numarasını alabilir miyim? Müşteri: Şu anda hatırlayamadım ama valla sizin karşınızda kendimi mal gibi hissettim şimdi. ------------------------ Temsilci: Annenizin evlenmeden önceki soyadını öğrenebilir miyim? Müşteri: Benim anamın bir ayağı çukurda, kızlığı mı kaldı? Temsilci: Medeni Durumunuz? Müşteri: Erkeğim! ------------------------ Temsilci: Ekin Bey'le görüşebilir miyim? Müşteri: O bay değil bayan! Ve size teessüf ederim. ------------------------ Temsilci: E-mail adresiniz varsa alabilir miyim? Müşteri: çokatesli@h... ------------------------ Temsilci: E-mail adresiniz varsa alabilir miyim? ! Müşteri: bradpit@m... kendisine çok benzerimde?(aferin?) Temsilci: Cep telefonu kullanıyor musunuz? Müşteri: Nokia 3210'um var ama satacağım. Şimdi küçükleri çıktı onlardan alacam. Temsilci: Hayırlı olsun. Numarasını öğrenebilir miyim? Müşteri: Konturlu? O daha iyi oluyor biliyor musun? Vergi yok falan. (oldu?) ------------------------ Temsilci: Mezun olduğunuz ilkokulunuzun adini alabilir miyim? Müşteri: Nerden öğrendiniz ilkokul mezunu olduğumu? ------------------------ Temsilci: Cep telefonu kullanıyor musunuz? Müşteri: Gazeteden kuponla almıştım on gün sonra gelecek. ------------------------ Temsilci: iyi günler Erdinç Beyle görüşebilir miyim? Müşteri: Babam Tuvalette hem de yeni girdi 1 saat çıkmaz şimdi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.