Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

041dx0.jpg

porsuk çayında vapurumsu(tam adını bilmiyoruz arkadaşlarla koyduk)ile gezmek çok zevkli

pict00891jq0.jpg

porsuksfcper2ad0.jpg

porsuk1bv4.jpg

Gönderi tarihi:
  • Yazar

haller1vi0.jpg

burası eskiden meyve ve sebzelerin depolandığı bir halmiş.Adı da ordan gelmektedir:Haller.Şu anda ise içerisinde bir çok kafe ve bir devlet tiyatrosu vardır.

heykel1kh0.jpg

Gönderi tarihi:

Hepsi birbirinden güzel yaa.. :wub:

Çok merak ediyorum Eskişehir'i..gidip görmek nasip olur inş. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

daha çok resim var böyle lilac ama hemen hepsini koymak istemedim ;) ama görmek daha güzel olurdu tabi

bir gün gelirsin inşalllah Eskişehire misafirim olursun her yeri gezdiririm ben sana :)

Gönderi tarihi:
daha çok resim var böyle lilac ama hemen hepsini koymak istemedim ;) ama görmek daha güzel olurdu tabi

bir gün gelirsin inşalllah Eskişehire misafirim olursun her yeri gezdiririm ben sana :)

Çok tşk ederim cnm :hug: saolasın :flowers:

Belli mi olur geliveririm belki :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Çok tşk ederim cnm :hug: saolasın :flowers:

Belli mi olur geliveririm belki :D

bişey değil lilaccımmm :hug: inşallah yolun bigün düşer eskişehire :clover:

Gönderi tarihi:

Askerlik yaptıgım yer :) ışıklandırması biraz degişmiş ama her haliyle güzel, adalar çayı :)

paylaşımınız için teşekkür ederim zeynep :clover: bir kaç anı tazelendi sayenizde bende :)

Saygılar :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Askerlik yaptıgım yer :) ışıklandırması biraz degişmiş ama her haliyle güzel, adalar çayı :)

paylaşımınız için teşekkür ederim zeynep :clover: bir kaç anı tazelendi sayenizde bende :)

Saygılar :clover:

eskişehir her geçen gün gelişiyo ve değişio 3. senem bu sene geçmişe bakınca ne kadarda değişmiş bu şehir diyorum...

eskişehirde ya öğrenci vardır ya asker :D ama her ikiside her zaman çok sevilir :clover:

ben teşekkür ederim bLeedinq_me :clover:

saygılar :clover:

Gönderi tarihi:

evet ben ordayken köprü yeniden yapılıyordu :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
evet ben ordayken köprü yeniden yapılıyordu :)

hangi köprü??porsuk çayının üzerindeki köprülermi :)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Güzel şehir vesselam..

Gönderi tarihi:

hımm porsuk çayı güzelmiş gerçekten yakında bende orda bi foto çektirip koyarım buraya... :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.