Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Bu şarkının filmi beni çok etkilemişti. Bugün gittiğim bir Rock Bar'da bu çalıyordu ve aklıma geldi... Filmini mutlaka izlemenizi tavsiye ederim... Los Lobos - La Bamba Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 tesekkür ederim..Tengeriin boşig arşivime ekledim... calacağim az sonra ..radyoda.. saygılar.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 tesekkür ederim..Tengeriin boşig arşivime ekledim... calacağim az sonra ..radyoda.. saygılar.. Sayın ErdalAktas... Bunu da hatırıma eklerseniz sevinirim... Grease... Ayrıca radyonuzun frekansını verinde dinleyelim değil mi ama! Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 ekledim .. sayın Tengeriin boşig http://www.karamusulfm.12see.de/ dinleyebilirsiniz.. ben yayın yaptıkca.. Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Boşik ben sana ne diyeyim:) Yen gördüm ... Tek kelimeyle harika.) Eline yüreğine sağlık.......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.