Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 sevgili forum sakinleri dostlarım gereksiz bulabilirsiniz ama bir şey dikkatimi çekti bu forumda en küçük üye benmiyimm kimin profiline baktıysam 20 yaşın altında kimse yok ben şimdik hepinize abi ablamı diyeceğim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Ben 19 oldum.. Benden küçükler de var.. Tek küçük sen değilsin yane Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 içimi rahatlattın natalia saol valla bian kendimi sitenin en çıtır üyesi ilan edicektim(küçüklük bakımından ) Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 yaa kısım sen cidden normal diilsin.. bana sacma topik acıo diosun ama kendi başını kumamı gömüyorsun he???? devekuşumusun ssen... komik olma Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 burda komik ve komik olan biri varsa ben senle yarışamam bunu başan söleyim kısımlı falan konuşmalrında senin seviyseni kültürünü her bişeyini ortaya koyuyor ben sana prim vermem bunu aklına sok Alıntı
Φ **BoB_MaRLeY** Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 önemli olan fazla bi yaş farkı olmadıktan sonra akıl yaşıdır Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 evt bazılarının ki ters orantılı gidiyoki hiç sormayın gitsin onlar gibi olmaktansa ben 17mden memnunum Alıntı
Φ **BoB_MaRLeY** Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 işte böyle devam et...anladın sen..hem yaşının kıymetini de bil Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 önemli olan fazla bi yaş farkı olmadıktan sonra akıl yaşıdır Katılmadan edemiyciiiimm Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 en küçük en çok sevilir bence küçük olarak ilan et sen kendini daha iyi olur dimi Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 saolasınız braweheart ayy sevindim bak şimdi : Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Ben 19 oldum.. Benden küçükler de var.. Tek küçük sen değilsin yane hee...bende varım.... 18 yeni girdim ben göçmen kızı önemli olan yaşın değil ...buradaki varlığın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Hadi canım sende 18 mi Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Hadi canım sende 18 mi dahamı küçük gösteriyom..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 20 - 23 fln sanıodum ben Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 ama ...18 de hissediyom kendimi.... Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 siz kaç yaşlarındasınız bakem.anemde bebemisiniz yoksa.yerim ben sizi tatlişler... Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 "siz kaç yaşlarındasınız bakem.anemde bebemisiniz yoksa.yerim ben sizi tatlişler..." ya efran hep sen nie yiyon tatlıları bizim başımız kelmi Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 siz kaç yaşlarındasınız bakem.anemde bebemisiniz yoksa.yerim ben sizi tatlişler... bana abla teyze hatta nine diyebilirsin "siz kaç yaşlarındasınız bakem.anemde bebemisiniz yoksa.yerim ben sizi tatlişler..." ya efran hep sen nie yiyon tatlıları bizim başımız kelmi gelmişken birde abla nasihatı vereyim..her gördüğünüzü yemeye kalkmayın dişinize sert gelebilir Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 her gördüğümüzü deil tatlı olanları dolapta deilse sert deildir heralde Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 natalia bak ne diyolar tatlı falan bilirsin ben no-frosttayım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.