Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl konu başlığını pek secemedimm ama sorunn değill asıl konu şu: CUMA GÜNÜ YENİ BİR DİZİ İZLEDİM MENEKŞE İLE HALİL DİYE REKLAM YAPMAK GİBİ OLMASIN ÇOK GÜZEL Bİ DİZİ OLMUŞŞ ASIL KONU MENEKŞE İLE HALİL BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVİYORLAR AMA MENEKŞE HİÇ İSTEMEMESİNE RAĞMEN AİLESİNİN BASKILARIYLA BAŞKA BİRİYLE EVLENMEK ZORUNDA KALIYOR.DÜĞÜN SAHİPLERİ HALİLİN ÇALIŞTIĞI PASTANEDEN BİR PASTA SİPARİŞ EDİYOR HALİLİN HABERİ YOK TABİ PASTAYI DÜĞÜN SALONUNA GETİRİYOR VE BİRDE NE GÖRSÜN PASTASINI GETİRDİĞİ DÜĞÜN KENDİ SEVGİLİSİ MENEKŞENİN DÜĞÜNÜ MENEKŞE İLE HALİL GÖZGÖZE GELİYORLAR VEEE............. İŞTE SORUM: SİZ MENEKŞE VEYA HALİLİN YERİNEDE OLSAYDINIZ O ANDA NE YAPAR VE NE HİSSEDERDİNİZZ?????
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 17 yıl Aslında benzer bi durum içerisindeyim yani sevdiğim adamla ayrıyım şu an ve bunda aileminde etkisi yadsınamaz. soruna tam ve gerçekçi bi yanıt veremem bunu tam olarak yaşamam gerekir ama evleneceğim gün eşim olacak adam yanımda değilde karşımda gözlerime bakıyor olursa sevdiğim adama ya beni kaçır derim ya da tek başıma kaçarım herhalde
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl kendisi o yolu secmiş derim sevgimide alıp giderim.. ama menekşenin sölemesi gerekirdi bişekilde haber vermesi gerekirdi (diziyi izlemedim ama)haber vermediyse halil ne yapsın düğünü basıp kızı alıp gidemezya ..bırakır gider ..ama menekşe ona destek verse ben istemiyom zorla evlendiriyorlar ben seninle evlenmeyi istiyorum ne yaparsan arkandayım derse (onu alıp giderdim)ozaman olur..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl yaaa hiiiçç kimseyi takmazdım kendine aşık,,,,,,, klasik duygusuz türk kadınısın bence.kendine aşık olan insanlar kimseyi takmaz.
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl yaaa hiiiçç kimseyi takmazdım kendine aşık,,,,,,, klasik duygusuz türk kadınısın bence.kendine aşık olan insanlar kimseyi takmaz.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl ya zor bi durum tabi ama yapılacak hiçbirsey yok artık kabul etmek lazım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.