Misafir anna aydinel Gönderi tarihi: 27 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2015 Çünkü cenazeye gelen adam annesinin yakınıdır. Yani bu aileyi tanıyodur. Ve kardeşininde cenazesine geleceğini düşünür. Polisede bunu söyler Alıntı
Misafir ceren grant Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2015 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2015 Serial killer Alıntı
Misafir Mehmet5678 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2015 Bence kız kardeşini o adamı tekrar görmek için gelmiş çünkü adamın geleceğini biliyormuş Alıntı
Misafir Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2015 Ben buni biliyem ama söylemiyem Alıntı
Misafir Fenerbahçe Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2015 Adamın bir daha gelmesini istediği için Alıntı
Misafir sinsi Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2015 Bence kızın sevdiği adamı kız kardeşi öldürdü onun için oda kardeşini öldürdü Alıntı
Misafir katil kim Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2015 Belki asik oldugu adam kizin kardeş ile sevgili ondan olabilir Alıntı
Misafir mrs holmes Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2016 annesinin cenazesine gelen kişi kardeşinin cenazesine de gelir. çok açık bi soru Alıntı
Misafir yesilbereli Gönderi tarihi: 7 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2016 hikayenin kahrmanı bir genç kız. bu kız kendi annesinin cenazesinde daha önce hiç görmediği bir adamla karşılaşır.kız bunu görür görmez aşık olur aşık. ardan birkaç gün gecer. kız adama bir daha rastlayamaz.bunun üzerine genç kız kardeşini öldürür. polis neden böyle bişey yaptığını sorduğunda sizce kız ne cvp verecektir????kardeşini öldürme sebebbi nedir??? bu bir piskolji testiymiş ve bunu doru cvplayanlar öldürebilme zihniyetine sahiplermiş... onu öldürdüğünde cenazeye o adam da gelecek ve onu tekrar görecek Alıntı
Misafir Meredith Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2016 Bence bunu tahmin etmek fazlasıyla basit daha ca nice şeyler hos olabilir Alıntı
Misafir Morsilaki Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2016 Buldum. KESIN cevap bu. Kız kardeşini öldürür çünki bir tane daha cenaze olucaktır. Ve o adam da cenazeye geldiğinde o adamı görebilicektir.Yanı kız polise; "bi adamı cenazede gordum aşık oldum ama bir daha göremdim. Belki kardeşimi öldürürsem cenazeye gelir diye düşündüm" BU ALINTI DEĞILDIR. HEPSINI KENDIM BULDUM. Alıntı
Misafir Elif Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2016 Bence adam polis ya da gardiyan ve bu yuzden annesi oldugunde o cenazedeydi kardesini de adami bir daha gorebilmek icin oldurdu Alıntı
Misafir pyy Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2016 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2016 O adam ailesinden birinin cenazesine gelmiştir eğer kardeşini öldürürse onun da cenazesine gelebilir umuduyla öldürmüştür Alıntı
Misafir yok Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2016 hikayenin kahrmanı bir genç kız. bu kız kendi annesinin cenazesinde daha önce hiç görmediği bir adamla karşılaşır.kız bunu görür görmez aşık olur aşık. ardan birkaç gün gecer. kız adama bir daha rastlayamaz.bunun üzerine genç kız kardeşini öldürür. polis neden böyle bişey yaptığını sorduğunda sizce kız ne cvp verecektir????kardeşini öldürme sebebbi nedir??? bu bir piskolji testiymiş ve bunu doru cvplayanlar öldürebilme zihniyetine sahiplermiş... aşık olduğu adamı bir daha görebilmek için Alıntı
Misafir Bilgili Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2016 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2016 Çok güzel bir başlık Alıntı
Misafir Yg Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2016 Bence kardeşinin adamı öldürdüğünü sanarak kardeşini öldürür. Doğrumu?? Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2016 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2016 Bence kızın sevdiği adamı kız kardeşi öldürdü onun için oda kardeşini öldürdüaynen Alıntı
Misafir zeki kız Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2017 ama ben bu soruyu ve cewabını daha önce duymuştum o yüzden yani bende duymuştum Alıntı
Misafir Holms Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2017 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2017 Çok basit bir cevap ama yaa. Kız birazcık aptalmış yok yok harbi malmış o yüzden tekrar görebilmek için cinayet işliyo. Bi senaryoda ben katayım daha mal olsun kızın annesi bi cinayete kurban gitmiş. Hiç tanımadığı bir adamın annesinin cenazesinde ne işi var. Normalde tanıması gerekiyordu. Adam yabancı. Suçlu psikolojisi, suçlular bir çok nedenden olay mahallini ve cenaze törenini görmek ister. Buda vicdanına yenik düşmüş ve şüpheli bir durum varmı diye cenazeye katılır. Bizim malda annesinin katiline ( bu nasıl bir aşksa artık annesinin cenazesinde gözü oynaşta bide ilk görüşte aşk vay be )) ) hadi aşık oldu. Adamda hem açık veripte yakalanacagı korkusundan hem öldürdüğü kadının kızıyla birlikte olmanın vicdan azabından adam kızdan uzaklaşıp kayıplara karışıyo. Ve kızda öyle bir malki adam cenzzesine gelir umuduyla kendi yakınını öldürüyo. Ya çok komik bişey neymiş katil potansiyel bilmem ne kıza bak ya hem adam için kardeşini öldürdüğünemi yansın katil olduğunamı yansın vah vah ) e peki sonra nolmuş ben onu merak ettim polis kızkardeşini öldürdüğünü nasıl öğrenmiş acaba ? Muhtemelen adamda gelmemiştir. vah vah kıza yazık olmuş ))) Alıntı
Φ Siyah ışık Gönderi tarihi: 20 Mart , 2017 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2017 Çünkü hoşlandığı oadam katilin kızkardeşinin kocasıdır ve onu ortadan kaldırıp adama teselli verip yatağa atma meilindedir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.