Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl Herkesin ormanlar kralı zannettiği aslan ormanda değil savanada yaşadığı için kaplan ormanlar kralıdır.
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl Herkesin ormanlar kralı zannettiği aslan ormanda değil savanada yaşadığı için kaplan ormanlar kralıdır. Aslında istediğim cevap Aslandı ama görülüyor ki benden bu kadar basit bir soru sormamı beklemiyor arkadaşlar.. Neyse,sen benim değinmek istediğim noktayı söylemişsin zaten.Orman görmeyen aslanı neden ormanlar kralı olarak anarlar anlayabilmiş değilim.Ayrıca senin bahsettiğin kaplanda ormanlar kralı olamaz.Olsa olsa asya orman kralı olur.Güney Amerika'da bu kral jaguardır.. Cevabın için teşekkürler arkadaşım..
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Avustralya'da pek orman yok herhalde ama, örneğin Yeni Zelanda'da ormanların kralı kim olabilir diye merak ettim şimdi...
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Avustralya'da pek orman yok herhalde ama, örneğin Yeni Zelanda'da ormanların kralı kim olabilir diye merak ettim şimdi... Tabi ki Maori yerlileri.. Hatırlasana;Bizim Demirel'imize bile hareket çekmişlerdi..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl Tabi ki Maori yerlileri.. Hatırlasana;Bizim Demirel'imize bile hareket çekmişlerdi.. haka tten yahu! haketmişmiydi acaba?
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl haka tten yahu! haketmişmiydi acaba? Aaah ah..Maori'ler ne gördi ki.. Bir vatandaş yapmaya kalksın o hareketi ki asıl dolu olan bizleriz,bak ne yapıyorlar o yapanı.. Ellerinden gelse koltuklarıyla gömdürecekler kendilerini..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl Aaah ah..Maori'ler ne gördi ki.. Bir vatandaş yapmaya kalksın o hareketi ki asıl dolu olan bizleriz,bak ne yapıyorlar o yapanı.. Ellerinden gelse koltuklarıyla gömdürecekler kendilerini.. adamlar ölünceye kadar hizmet aşkıyla çalışmak istiyorlar bizde bulduk da beğenmiyoruz elin japonu ufak bir problemde istifa ediyor. neden korkak ta ondan kaçıyooor! istifa edeceğine istifade et pardon vatandaşlar istifade etsinler demek istemiştim onlar istif, vatandaş istifade etsin diiimi ama
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl adamlar ölünceye kadar hizmet aşkıyla çalışmak istiyorlar bizde bulduk da beğenmiyoruz elin japonu ufak bir problemde istifa ediyor. neden korkak ta ondan kaçıyooor! istifa edeceğine istifade et pardon vatandaşlar istifade etsinler demek istemiştim onlar istif, vatandaş istifade etsin diiimi ama Şaka maka adam hala dimdik ayakta..Neden ve nasıl diye sordum bugün kendime.Bilirsiniz sorulardaki maharetimi,az düşününce yanıtını da buldum.. Çünkü;O da bir Sparta'lı.. Bir farkla;300'ü savaşırken o ''Binaenaleyh'' ben gidip siyaseten savaşmalıyım demiş ve şapkasını alarak başımıza geçmiştir.Evelallah tek başına hepimizin hakkından da gelmiştir..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl Şaka maka adam hala dimdik ayakta..Neden ve nasıl diye sordum bugün kendime.Bilirsiniz sorulardaki maharetimi,az düşününce yanıtını da buldum.. Çünkü;O da bir Sparta'lı.. Bir farkla;300'ü savaşırken o ''Binaenaleyh'' ben gidip siyaseten savaşmalıyım demiş ve şapkasını alarak başımıza geçmiştir.Evelallah tek başına hepimizin hakkından da gelmiştir.. allah dahada uzun ömürler versin. ama artık şapkasının üzerine oturup yaşasın netekim
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl allah dahada uzun ömürler versin. ama artık şapkasının üzerine oturup yaşasın netekim Hani şu alışılagelmiş sihirbazlık numarası vardır ya;Şapkadan tavşan çıkartma..Yenilikçi bir İllüzyonist çıkıpta şapkada adam kaybetmece oyunu yapsa ne güzel olur dimi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.