Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 5 üye bugün doğum gününü kutluyor! yozgat66(42), İSTİHBARAT(20), hhh(24), LilaC(21), ewücüm(18) arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun lilac'cım ve ewücüm doğum gününüz kutlu olsun kızlar yeni yaşınızda bütün dilekleriniz kabul olsun NİCE SENELERE Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 doğum günün kutlu olsun canım,mutlu olsun benim diğer yanım.... NİCE YILLARA EWÜCÜÜÜMMM Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 lilac, ewücüm mutlu yıllar, hayırlı ömürleriniz olsun... sizi seviyorum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Lilac ve ewücüm mutlu yıllar Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 5 üye bugün doğum gününü kutluyor!yozgat66(42), İSTİHBARAT(20), hhh(24), LilaC(21), ewücüm(18) arkadaşlar doğum gününüz kutlu olsun lilac'cım ve ewücüm doğum gününüz kutlu olsun kızlar yeni yaşınızda bütün dilekleriniz kabul olsun NİCE SENELERE lilac, ewücüm mutlu yıllar, hayırlı ömürleriniz olsun... sizi seviyorum... Lilac ve ewücüm mutlu yıllar Her zaman varlığınızı ,sıcaklığınızı hissttirdiniz..Hepinize yürekten teşekkürler..Sizeleri çok seviyorum Yeni yaşımda da sizlerle birlikte olmak dileğiyle Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 lilac doğum günün kutlu olsun, hayatın boyunca keşke dediğin her ne varsa senin olsun arkadaşım iyiki doğdun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 lilac doğum günün kutlu olsun, hayatın boyunca keşke dediğin her ne varsa senin olsun arkadaşım iyiki doğdun Çok teşekkür ederim böcük Sağol iyi dileklerin için.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 doğum günün kutlu olsun lilac Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 doğum günün kutlu olsun lilac Teşekkür ederim zeynepp'cim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim doğum günün kutlu olsun Lilac Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim doğum günün kutlu olsun Lilac Ablam çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdikleriyle dolu bi hayatı Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 pastan biraz gecikti ama affet artık ben üzerine afiyet hastayım da azcık Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 pastan biraz gecikti ama affet artık ben üzerine afiyet hastayım da azcık Harika görünüyo walla..ellerine sağlık,geçmiş olsun Ben de hala yiyemedim kendi pastamı azcık daha beklemem gerekiyomuş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Lilac doğum günün kutlu olsun... buda hediyen Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Lilac doğum günün kutlu olsun... buda hediyen Bu çok güzel ya gerçekten..çok iyi seçim..bayıldım Çok tşk ederim Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Ya hu buraya ve doğum günlerine hiç dikkat etmem ki ben Yeni yaşın kutlu olsun Sayın Lil ve diğer arkadaşlar... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Ya hu buraya ve doğum günlerine hiç dikkat etmem ki ben Yeni yaşın kutlu olsun Sayın Lil ve diğer arkadaşlar... Teşekkür ederim.. Biraz arada kaynadı galiba bi de 5 kişiyle aynı gün doğunca dikkat çekmedi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Geç görmüş olmama ragmen doğum günün kutlu olsun büyümen Yüzünde hep gülücük, kalbinde mutluluk ve huzur olsun Nice mutlu senelere.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Geç görmüş olmama ragmen doğum günün kutlu olsun büyümen Yüzünde hep gülücük, kalbinde mutluluk ve huzur olsun Nice mutlu senelere.. Owww küçümen tşk ederim fıstık Sefiyorum seni canem benim İyi dileklerin için de saol.. Biliorum tatlıyım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Ben de geç gördüm,doğum günün kutlu olsun Lilac'cım,nice sağlıklı mutlu yıllara.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Ben de geç gördüm,doğum günün kutlu olsun Lilac'cım,nice sağlıklı mutlu yıllara.. Hiç önemli diil canım sonradan gelenler daha bi güzel oluyor Çok teşekkür ederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 şimdi görüyom lilac nice mutlu yıllara bidenem Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 şimdi görüyom lilac nice mutlu yıllara bidenem Çok teşekkür ederim kutup yıldızım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 kıss keşkem ewücüm le sana ayrı topic açsaydım herkesler sonradan görmüş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.