Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 18 yıl açılışı ben yapayım.bizim lisede bir biyoloji hocamız vardı.acayip ingilizce konuşurdu:p birgün merdivenden inen bi arkadaşa: _ where are you going böyle hızlı hızlı? demiş gülmekten yarılmamak elde değil Allah günahlarını affetsin bakkal...(bakkal derdik ona)
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 18 yıl Ordan gitmek isteyenler burdan BURDAN GİTMEK İSTEYENLER ORDAN GİDEBİLİR.. minübüscü
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 18 yıl aa mehmet senmisin(madem bılıyosun ne soruyosun) telfonda:uyandın mı? senle konuşduğuma göre uyandım
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 18 yıl aa mehmet senmisin(madem bılıyosun ne soruyosun) telfonda:uyandın mı? senle konuşduğuma göre uyandım bide genellikle annelerımız der ya kızım /oğlum sen mi geldın (eee görüyosun ya anne ) yok ben hayalet
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 18 yıl başıma geldi hala gülerim. ben:bugun kaymakam bize zıyarete geldi kardeşim:bize gelen kaymakam mı? (kardeşimle aynı ilçede yaşıyoruz)
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 18 yıl başıma geldi hala gülerim. ben:bugun kaymakam bize zıyarete geldi kardeşim:bize gelen kaymakam mı? (kardeşimle aynı ilçede yaşıyoruz)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.