Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl Herkese selamlar yeniden aranızdayım herkesi çok özledim.. Bir müddet aranızda değildim ayrılma sebebimi herkes farklı algılasada gerçek sebep bu değildi..asıl sebebimde ciddi ve büyük bir sağlık sorunu yaşadım ve aylarca mücadelesini verdim ve bu sebepten sizlerden uzak kaldım şuanda çok iyiyim . zoru başardım demek çok iyi olur..Bu arada sizleri özlediğimde farklı bir nicle giriş yaptım en azından arada sizleri özlediğimde kendimi iyi hissederim niyetiyle siteye girdim ben olduğumu anlayan bir iki kişi çıktı tabi:) çünkü sizleri gerçekten özlüyordum ben olduğumu bilmesenizde ben böle mutlu oluyordum yani kısacası Bayan_Pipo da benim herkesi öpüyorm beni tekrar aranıza alırmısınız
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Yazar çok teşekkür ederim erbay saolsın görüyorumki senden başka geldiğime sevinen yok saolsın
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl öncelikle gecmiş olsun AsiMeLek ben seni daha önceden tanımıyorum çünkü bende burda yenıyım ama inşallah tanışırız tartışırız kaynaşırız hoşgeldin
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar öncelikle gecmiş olsun AsiMeLek ben seni daha önceden tanımıyorum çünkü bende burda yenıyım ama inşallah tanışırız tartışırız kaynaşırız hoşgeldin ben eski üyelerdenim ilk bu siteye kayıt nicim sessizliğin kızı yukarda anlattığım gibide bir müddetdir bazı nedenlerden dolayı giremiyodum... sende hoş geldin aramıza o zaman iyi paylaşımlar ve iyi arkadaşlık dosluk kurman dileğiyle..
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 17 yıl çok geçmiş olsun üzüldüm..allah daha iyi etsin.. aramızza hoşgeldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.