Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Herkese selamlar yeniden aranızdayım herkesi çok özledim.. Bir müddet aranızda değildim ayrılma sebebimi herkes farklı algılasada gerçek sebep bu değildi..asıl sebebimde ciddi ve büyük bir sağlık sorunu yaşadım ve aylarca mücadelesini verdim ve bu sebepten sizlerden uzak kaldım şuanda çok iyiyim . zoru başardım demek çok iyi olur..Bu arada sizleri özlediğimde farklı bir nicle giriş yaptım en azından arada sizleri özlediğimde kendimi iyi hissederim niyetiyle siteye girdim ben olduğumu anlayan bir iki kişi çıktı tabi:) çünkü sizleri gerçekten özlüyordum ben olduğumu bilmesenizde ben böle mutlu oluyordum yani kısacası Bayan_Pipo da benim herkesi öpüyorm beni tekrar aranıza alırmısınız Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 hoşgeldin geçmiş olsun diyelim... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 çok teşekkür ederim erbay saolsın görüyorumki senden başka geldiğime sevinen yok saolsın Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 öncelikle gecmiş olsun AsiMeLek ben seni daha önceden tanımıyorum çünkü bende burda yenıyım ama inşallah tanışırız tartışırız kaynaşırız hoşgeldin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 öncelikle gecmiş olsun AsiMeLek ben seni daha önceden tanımıyorum çünkü bende burda yenıyım ama inşallah tanışırız tartışırız kaynaşırız hoşgeldin ben eski üyelerdenim ilk bu siteye kayıt nicim sessizliğin kızı yukarda anlattığım gibide bir müddetdir bazı nedenlerden dolayı giremiyodum... sende hoş geldin aramıza o zaman iyi paylaşımlar ve iyi arkadaşlık dosluk kurman dileğiyle.. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 teşekkur edrım hep beraber olsun guzel paylaşımlarımız Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 çok geçmiş olsun üzüldüm..allah daha iyi etsin.. aramızza hoşgeldin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 geçmiş olsun canım tekrar hoşgeldin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 gecmıs olsun umarım saglıgınıza kavustunuz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.