Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Ne güseller.. Bizim bahçelerin oldugu yere de yapmışlar korkuluklardan. Dede var elinde bastonla çocuk falan yapmışlar gerçek gibiydi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Ne güseller.. Bizim bahçelerin oldugu yere de yapmışlar korkuluklardan. Dede var elinde bastonla çocuk falan yapmışlar gerçek gibiydi sen varken nıye korkuluk yapmışlar,korkuluklar bile senden korkar anacım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Ben olmadıgımda benmişim gibi davransınlar die Korkuluk bile korkuo da sen necisin anlamadım ben hıııh Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Ne güseller.. Bizim bahçelerin oldugu yere de yapmışlar korkuluklardan. Dede var elinde bastonla çocuk falan yapmışlar gerçek gibiydi Di mi cicim ben de çok beğendim..çok şirinler Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 ikinci resmin parmakarası terliğine bayıldım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 bende 2. resme bayıldım şişkoları seviyosun galiba... Alıntı
Φ nazifyetim Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 cok güzel paylaşım saol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.