Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Değerli arkadaşlar. Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri olan 'sokakta çalışmak ve yaşamak zorunda kalan çocuklar' konusunda yapmak istediğiniz bir şeyler var ise hadi gelin birleşelim. Onlara bir yarın sunmak veya onlarla yarını yaşamak. Lütfen arkadaşlar önerilerinizle,kalbinizle ve insan sevginizla yardımlarınızı esirgemeyin(Belki maddi yardım yapmayabiliriz ,basit bir örnek,onlara ders verebiliriz)

UNUTMAYALI;

BİRİNİ GÖRMEMEZLİKTEN GELMEK ;

ÇOĞU ZAMAN ONU ÖLÜME TERKETMEKTİR! :)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

O durumdaki çocuklar için BANKALARDA Bİ YARDIM HESABI KURULMASI MÜMKÜNMÜDÜR BİLMİYORUM AMA

EĞER BÖYLE BİR ŞEY GERÇEKLEŞTİRİLİRSE ONLAR ADINA Bİ BANKA HESAP NUMARASI AÇILIRSA BİR GÜNLÜK EK DERS ÜCRETİMİ O HESABA BAĞIŞLAMAYA HAZIRIM

BİR ÇOK ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIN DA BENİM YAPACAĞIM KAADARINI YAPABİLECEK GÜÇTE OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORUM

SEVGİ VE SELAMLAR :)

Gönderi tarihi:
O durumdaki çocuklar için BANKALARDA Bİ YARDIM HESABI KURULMASI MÜMKÜNMÜDÜR BİLMİYORUM AMA

EĞER BÖYLE BİR ŞEY GERÇEKLEŞTİRİLİRSE ONLAR ADINA Bİ BANKA HESAP NUMARASI AÇILIRSA BİR GÜNLÜK EK DERS ÜCRETİMİ O HESABA BAĞIŞLAMAYA HAZIRIM

BİR ÇOK ÖĞRETMEN ARKADAŞIMIN DA BENİM YAPACAĞIM KAADARINI YAPABİLECEK GÜÇTE OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORUM

SEVGİ VE SELAMLAR :)

Sayın emrahcıngoz688, sokak çocukları konusunda yardım elinizi uzatmak istiyorsanız Umut Çocukları Derneği var oraya müracaat edin lütfen.

http://www.umutcocuklari.org.tr/guncel/index.htm

Bağışlarınız İçin banka hesap numaraları ;

Yapı Kredi B./ Gümüşsuyu Şubesi ( 100 )

YTL: 69298035

EUR: 3330926

USD: 3330907

Yurt dışından bağışlar için konto bağlantısı 276

İş Bankası / Taksim Şubesi ( 1052 )

YTL: 759355

Gönderi tarihi:
Sayın emrahcıngoz688, sokak çocukları konusunda yardım elinizi uzatmak istiyorsanız Umut Çocukları Derneği var oraya müracaat edin lütfen.

http://www.umutcocuklari.org.tr/guncel/index.htm

Bağışlarınız İçin banka hesap numaraları ;

Yapı Kredi B./ Gümüşsuyu Şubesi ( 100 )

YTL: 69298035

Yurt dışından bağışlar için konto bağlantısı 276

İş Bankası / Taksim Şubesi ( 1052 )

YTL: 759355

muki

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum

çok sağolun

sevgi ve selamlar :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.