Φ benkim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 gercekten ciddi bir problem...tüm tanıdığım bayanları bugunlerde bunalımda gördüm...neyiniz var diyorum...hepsınde cevap aynı...''bılmıyom ya canım sıkkın''...ama gerceği açıkça söyleyen çıkmadı henüz...aslında bir kişi söledi:)...yazın sonu 25 yaş ustune yaramadı sanırsam...Bİ SEZON DAHA BOŞA GİTTİ TeLAŞI SANIRSAM:) tabı evlenenler hariç...onlar mutluluktan uçuyo yada ciddi ilişkileri olanlar hariç... sizce bu kadar dramın ve acının yaşandığı bir dünyada,böyle bir sebepten dolayı depresyona girmeye hakkınız varmı...afrıkada cocugun basında akbabanın beklediği fotoyu gözümüzün önüne getirsek...ya da yarım saat sonra kolumuzun koptunu hayal etsek...sizce değermi bayanlar?...:)bu da anket sorumuz olsun:) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 gercekten ciddi bir problem...tüm tanıdığım bayanları bugunlerde bunalımda gördüm...neyiniz var diyorum...hepsınde cevap aynı...''bılmıyom ya canım sıkkın''...ama gerceği açıkça söyleyen çıkmadı henüz...aslında bir kişi söledi:)...yazın sonu 25 yaş ustune yaramadı sanırsam...Bİ SEZON DAHA BOŞA GİTTİ TeLAŞI SANIRSAM:) tabı evlenenler hariç...onlar mutluluktan uçuyo yada ciddi ilişkileri olanlar hariç... sizce bu kadar dramın ve acının yaşandığı bir dünyada,böyle bir sebepten dolayı depresyona girmeye hakkınız varmı...afrıkada cocugun basında akbabanın beklediği fotoyu gözümüzün önüne getirsek...ya da yarım saat sonra kolumuzun koptunu hayal etsek...sizce değermi bayanlar?...:)bu da anket sorumuz olsun:) çok güzel düşünceler,bir insanın hayatında düşünecek bırçok şey varken beynın tum algı bölgelerini buna ayırıp süreklı şikayet etmekle hayatını geçiren çok bayan var.evlenincede ilgilenecek alan bulamıyorlar Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 çok güzel düşünceler,bir insanın hayatında düşünecek bırçok şey varken beynın tum algı bölgelerini buna ayırıp süreklı şikayet etmekle hayatını geçiren çok bayan var.evlenincede ilgilenecek alan bulamıyorlar tamamen haklısınız kızlar, şimdi yaz evlilik sezonu insanlar topak topak gelınlıkler gıyıp beyaz beyaz ortalarda süzülüyorlar. 25 ı gecınce de herkes turkıyede evlenememıs gözuyle bakıyor evlenmemıs degıl de evlenememıs dıyorlar halbukı her kızın bı talıbı oluyor ama denk gelmıyor işte yıne de ınsanlar o sekılde bakıyorlar ınsanlar demese de dugune gıden kızların ıcı burkuluyor soyleyemıyorlar fln fln ... evlenen hanımlar da ugrascak sey bulamıyorlar en azından bı hedefınız var kızlar berbat bı hedef bılıyorum hıc bı zaman ıcın son durak degıl evlendıkten sonra da bebeklı bayanları görup onlara bakmaya baslıcaksınız bızım ne zaman durumumuz uygun olcak da bebeklıyebılcez dıye.. ınsanlar böle işte hep elınde olmayanı ıster ama cok acık ki evlılık ınsan hayatında onemlı unsurlardan bırı en mutlu gun dıye bosuna tabır edılmıyor .. Alıntı
Φ benkim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 tamamen haklısınız kızlar, not: meliskooo!!,bu arada bir not düsyim dedim...bayan üye değilim:)))))[/u]...taş gibi bi erkeğim dermişim:))) avatar resmimdenmi öle bi izlenim çıktı acaba.. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 not: meliskooo!!,bu arada bir not düsyim dedim...bayan üye değilim:)))))[/u]...taş gibi bi erkeğim dermişim:))) avatar resmimdenmi öle bi izlenim çıktı acaba.. zaten sana kızlar demişim olsan olsa 1 kız olursun tamamen kızlara ithafen söyledım ben bunu 25 yas ustu ıcı burkulan kızlara ıthafendı senın nikinden erkekmiş gıbı duruyosun ama dedıgın gıbı tasfırın fln degıl nikin ya da resmın o izlenımın olusmasına manı degıl yani avartarını degıstırebılırsın Alıntı
Φ benkim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 senın nikinden erkekmiş gıbı duruyosun ama dedıgın gıbı tasfırın fln degıl nikin ya da resmın o izlenımın olusmasına manı degıl yani avartarını degıstırebılırsın ben avatarım dan gayet memnunum güzelim:)) ama her güzel anlamaz benım avatarım dan ve fotomdan:)) bu arada taşfırınım demedım taş gıbı erkegım dedım:) taşfırınlıkla veyahut da lightlıkla işim olmaz:) işte böle meliskocummmmmmmmm:))))) Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 ben avatarım dan gayet memnunum güzelim:)) ama her güzel anlamaz benım avatarım dan ve fotomdan:))bu arada taşfırınım demedım taş gıbı erkegım dedım:) taşfırınlıkla veyahut da lightlıkla işim olmaz:) işte böle meliskocummmmmmmmm:))))) nikin de kız niki avartarın da.. benden sölemesi benkim Alıntı
Φ benkim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 çok güzel düşünceler,bir insanın hayatında düşünecek bırçok şey varken beynın tum algı bölgelerini buna ayırıp süreklı şikayet etmekle hayatını geçiren çok bayan var.evlenincede ilgilenecek alan bulamıyorlar neyse konumuza donelım melıskoo...bu topicinde bırcoklarında olduğu gıbı polemık halıne gelmesıne ızın vermıcem...tamam melısa benım avaarım ve nıckım bayan nıckıı...tatmın oldunmu gecelım bu konuyu... konumuza donelım baylar bayanlar...:)nedır bu yaz sonu depresyonu...sezon bıttı depresyonu...bılgısı olan varsa anlatsın lutfennn:)) Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 BU ÜLKEDE EN TİPSİZ KIZIN BİLE PEŞİNDE BİR BÖLÜK ASKER KADAR ADAM VARKEN KİMSEYİ BEĞENMEYİP EVDE KALAN KIZA SÖYLENEBİLECEK TEK ŞEY ALLAH VERSİNDİR. sobalı evlerde oturan, telefonuna kontur yükleyecek parası olmayan , CNBC deki gereksiz dizileri izleyip oradaki yaşamlara özenen bu arkadaşlar , bu yaşamları yaşayabilmek için her türlü ödünü verirler. ..kendi türk standartlarında olup da kanada standartlarında adam arayan bu arkadaşlara hayatta başarılar diliyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.