Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl evet bir mucize olsa geçmişe yolculuk yapsanız hangi olayı tekrar yaşamak yada değiştirmek isterdiniz?
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl Kendimi en fazla mutlu hissettiğim anlara geri gidip o zamanları yeniden yaşamak isterdim. Hayatımda değiştirmek istediğim birşey yok...
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 17 yıl Yazar bir mucize olsada arkadaşlar bişeyler yazsa sanırım herkes memnun oldugu yerden ve oldugu kişiden ama yinede vardır diyorum geriye dönüp yaşamak istedikleriniz yada yaşamamayı tercih ettikleriniz....
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl iki yıl öncesine dönüp 6 ağustos u yeniden ama tabiki değiştirerek yaşamak isterdim.
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl Yazar micheal jackson'ın ameliyat olmasını engellerdim evet oda çok pişmandır bunca ameliyat için ona büyük bir iyilik etmiş olacaksın
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Bir mucize olsa alaaddinin sihirli lambasından çıkan dev bana da sorsa "DİLE BENDEN NE DİLERSEN SAHİP " Allahhhh tutmayınn beniiiiiiiii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.