Φ arzum28 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 evet bir mucize olsa geçmişe yolculuk yapsanız hangi olayı tekrar yaşamak yada değiştirmek isterdiniz? Alıntı
Φ hann12 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Kendimi en fazla mutlu hissettiğim anlara geri gidip o zamanları yeniden yaşamak isterdim. Hayatımda değiştirmek istediğim birşey yok... Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 bir mucize olsada arkadaşlar bişeyler yazsa sanırım herkes memnun oldugu yerden ve oldugu kişiden ama yinede vardır diyorum geriye dönüp yaşamak istedikleriniz yada yaşamamayı tercih ettikleriniz.... Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 dün geceye dönüp yeniden uyumak isterdim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 iki yıl öncesine dönüp 6 ağustos u yeniden ama tabiki değiştirerek yaşamak isterdim. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 micheal jackson'ın ameliyat olmasını engellerdim Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 micheal jackson'ın ameliyat olmasını engellerdim evet oda çok pişmandır bunca ameliyat için ona büyük bir iyilik etmiş olacaksın Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Bir mucize olsa alaaddinin sihirli lambasından çıkan dev bana da sorsa "DİLE BENDEN NE DİLERSEN SAHİP " Allahhhh tutmayınn beniiiiiiiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.