Gönderi tarihi: 22 ŞubatŞub 22 MasterChef Türkiye’de iddialı sözleriyle dikkat çekti, Michelin Yeşil Yıldızı ile Türk mutfağının sürdürülebilirlik vizyonuna katkıda bulundu. Bodrum’da kurduğu Mezra Yalıkavak ile yerel malzemeleri küresel sahneye taşıyan Serhat Doğramacı, yalnızca bir şef değil, aynı zamanda mutfakta yeni yaklaşımlar geliştiren bir isim. Doğramacı ile mutfağa adanmış bir hayatı, gastronomideki değişen dinamikleri ve gelecek planlarını konuştuk.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.