Gönderi tarihi: 18 ŞubatŞub 18 Türk mutfağı, yalnızca bilinen klasik yemekleriyle değil, derin köklere sahip geleneksel ve yerel tatlarıyla da dikkat çeker. Alişke Çorbası, özellikle Anadolu’nun farklı bölgelerinde yapılan ancak günümüzde pek bilinmeyen şifalı ve besleyici bir çorba olarak öne çıkıyor. Yoğurt ve unla hazırlanan bu lezzet, hem mideyi rahatlatan hem de doyurucu özellikleriyle sofraların vazgeçilmezi olmaya aday!Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.