Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_202723.jpg

Fransız mutfağı, sofistike ve lezzet dolu yemekleriyle dünya gastronomisinin en önemli temsilcilerinden biridir. Velouté Balık Çorbası, klasik Fransız mutfağının en zarif çorbalarından biri olup, adını Fransızca'da "kadifemsi, pürüzsüz" anlamına gelen velouté kelimesinden alır. Hafif kremamsı kıvamı, yoğun deniz aroması ve ipeksi dokusuyla şık bir sofranın olmazsa olmazlarından biridir!

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.