Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl yaa.....buraya güzel avartarlar koyabiliriz......benim gibi sıkıntı çekenler yararlanabilir...... lütfeennnn....
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl İnanmıorum sana avatar sıkıntısı mı çekiosun Ayıpsın kısım ne güne duruorus biz Nasıl bişi istiosun söle ?
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl teşekkür ederim nati.. seçenek çok galiba ..sen seçenekleri sun kıs..... çılgın ama sevimli bişey olabilir.......seninkisi gibi
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Valla bende resim çook.. Ama burda sergilemem hepsini En azından bi örnek söle ona göre göstereyim... Çizgili film, çizgisiz, gothic, anime, angel.. ne gibi fıstık Bak bi tane göstereyim, daha güselleri de var yalnıs
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl özentilik yapim o zaman.. seninkisi gibi olsun..öm den de olabilir
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Özentiiii Dondurmalı olmaz kızım Eski avatarlarım gibi de olursa bakayım..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Künefeli yok.. Pınar krem peynirli olsa ? Bu kıza hastayım.. - Götüreyim mi ? - Neee - Götürebilir miyim ?
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl tam bana göresini koydum bak....... artıkın havamdan hiç geçilmez....çok yükseklerdeyim çok
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl Evet güzeldi bu.. Geçilmes havandan Bak o gönderdiğim rujlu da güseldi.. Morumsu morumsu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.