Φ berk462462 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 arkadaşlar ben yeni katıldım bu soruyu belki herkes ilk görüşte doğru cevabı verecek hadi bekliyom............ "çift sayılar kümesinin elemanlarımı fazla yoksa doğal sayılar kümesinin mi fazla?????" _____----_____also hello!!!! Alıntı
Φ mms_201 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 arkadaşlar ben yeni katıldım bu soruyu belki herkes ilk görüşte doğru cevabı verecek hadi bekliyom............ "çift sayılar kümesinin elemanlarımı fazla yoksa doğal sayılar kümesinin mi fazla?????" _____----_____also hello!!!! f(x); x<0 iken " -x-1 ", x>0 veya x=0 iken " x " olan bir fonsiyon olsun bu fonksiyon çift sayılar kümesinden doğal sayılar kümesine birebir ve örten bir fonksiyon olduğuna göre bu iki kümenin eleman sayıları eşittir Alıntı
Φ berk462462 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 f(x); x<0 iken " -x-1 ", x>0 veya x=0 iken " x " olan bir fonsiyon olsun bu fonksiyon çift sayılar kümesinden doğal sayılar kümesine birebir ve örten bir fonksiyon olduğuna göre bu iki kümenin eleman sayıları eşittir yani sonsuz olan birşeyde fazla veya az yoktur zaten çokluk ve azlık göreceli bir kavramdır Bravo !!!!! ne diyeyim bunu senden daha iyi açıklıyacak varsa eklesin....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.