Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 istanbul dışında olduğum için gidemiyorum..istanbulda olupta bu organizasyonu yaşamayı gerçekten isteyen bir(çünkü çift olarak gitmek isteyebilir)yada 2 arkadaşa hediye etmek istiyorumm...ilgileneneler özele mesaj atsın ..yarın hemen ilgileneceğimm... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 senin ağzın ne diyor günışığı :)gel ortak olalım ben onlara eli yüzü düzgün 2 tane müşteri buluyum (şuan az evvel sizi anlatan şarkıda yazdıgım sarkı calar oldu acaip duygulandım yahu onca sarkı arasında nasıl buldu kendini kerata) valla ortak ne diyim sen bul bir kac düzine daha biz senle kendi biletix imizi kuralım ne dersin? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Ticarethane mi burası ? Günışığının biletini almak isteyen yok mu yahu Boşa gitcek yoksa.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Ticarethane mi burası ? Günışığının biletini almak isteyen yok mu yahu Boşa gitcek yoksa.. Kıss beraber mi gitsek yoksa..uçak biletleri senden..kalacak yer benden Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 İstemes kıs.. Gidilcek bişi olsa neyse.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 lütfen ortalıgı karıstırmayalım biz günısıgı ile yeni kuracagımız organizasyon şirketine basvurmanızı tavsiye ediyoruz.Lütfen daha fazla üstelemeyin zaten bu bir reklam taktiğiydi yoksa nerde beleş rak en kok konseri bileti sizde varya beleş buldunuz ya hemen nasıl yazıyorsunuz varya.Neyse firmamızın adı Beleşbiletyok bilet ve organizasyon gelin size bilet satalım Saygılar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 ya walla sevgili formuma jest yapayım dedim ama kimse ilgilenmedii..yırtmam mı ben o biletleriii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Yanlış anlaşılmasın.. Arkadaşım biletleri hediye etmek istiyo.. İlgililere duyrulur !! Yırtma şekerim.. Çok isteyen olur belki Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 lütfen ortalıgı karıstırmayalım biz günısıgı ile yeni kuracagımız organizasyon şirketine basvurmanızı tavsiye ediyoruz.Lütfen daha fazla üstelemeyin zaten bu bir reklam taktiğiydi yoksa nerde beleş rak en kok konseri bileti sizde varya beleş buldunuz ya hemen nasıl yazıyorsunuz varya.Neyse firmamızın adı Beleşbiletyok bilet ve organizasyon gelin size bilet satalım Saygılar WALLA hediye edecektimm...sands..ben ne bileyimm bizim formun insanları hep akıllı uslu cici çocukkk....ilgilenmediler... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Bizim beleşçi olduğumuzu da nerden çıkardın Hem biz oraya gelmek için ne kadar masraf yapmak zorundayıs sen bilio musun Bence de gidilcek bişi diil aslında Ayrıca reklam yapmayalım Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 naticim bi yarın kaldı ya...bi sonraki gün konserler başlıyoo Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Burdan tüm beleşçi arkadaslara sesleniyorum hakaten saygı duyulacak pozisyondasınız.Günışığı o hediye olayınıda unut artık sende ha valla alırım vekaletnameyi fes ederim şirketi görürsün açlıktn sürünürsün elin ekmek dolabın avokado görmez olur suşi yerine hamsi tava yersin.hadi gelin 12 milyon eski tele ye rak en kok a götürüyorz ayrıca mangal için yarım kilo kok kömürü hediye. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 sands..benimle ortak olmanı tavsiye etmem..şirketin kurulmadan iflas eder...ben ahh yasıkkkk der beleş dağıtırım herşeyiii..gel sen bidaa düşün ortaklık kurma işini...yasıkk sana....sonra demedi deme... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Tamam kime hediye edersen et artık seninle hukuki manada bir ortaklıgımız yoktur,şahsım adına bu gereksiz girişimden ötürü meşgul ettiğimiz tüm kamoyundan özür diliyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 ben isterim, Frozenimi de yanıma alırım mümkünse? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 sevgili sardunyam biraz geç kalmadınmı?..organizasyon bugün başladı...seve seve gönderdirdim cidden..ama hani adres? nereye göndereceğim? sağlık olsun..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.