Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

istanbul dışında olduğum için gidemiyorum..istanbulda olupta bu organizasyonu yaşamayı gerçekten isteyen bir(çünkü çift olarak gitmek isteyebilir)yada 2 arkadaşa hediye etmek istiyorumm...ilgileneneler özele mesaj atsın ..yarın hemen ilgileneceğimm... :clover:

Gönderi tarihi:

senin ağzın ne diyor günışığı :)gel ortak olalım ben onlara eli yüzü düzgün 2 tane müşteri buluyum (şuan az evvel sizi anlatan şarkıda yazdıgım sarkı calar oldu acaip duygulandım yahu onca sarkı arasında nasıl buldu kendini kerata) valla ortak ne diyim sen bul bir kac düzine daha biz senle kendi biletix imizi kuralım ne dersin?

Gönderi tarihi:

Ticarethane mi burası ? :D

Günışığının biletini almak isteyen yok mu yahu :unsure: Boşa gitcek yoksa..

Gönderi tarihi:
Ticarethane mi burası ? :D

Günışığının biletini almak isteyen yok mu yahu :unsure: Boşa gitcek yoksa..

Kıss beraber mi gitsek yoksa..uçak biletleri senden..kalacak yer benden :grin:

Gönderi tarihi:

lütfen ortalıgı karıstırmayalım biz günısıgı ile yeni kuracagımız organizasyon şirketine basvurmanızı tavsiye ediyoruz.Lütfen daha fazla üstelemeyin zaten bu bir reklam taktiğiydi yoksa nerde beleş rak en kok konseri bileti sizde varya beleş buldunuz ya hemen nasıl yazıyorsunuz varya.Neyse firmamızın adı Beleşbiletyok bilet ve organizasyon gelin size bilet satalım

Saygılar

Gönderi tarihi:

Yanlış anlaşılmasın..

Arkadaşım biletleri hediye etmek istiyo.. İlgililere duyrulur !!

Yırtma şekerim.. Çok isteyen olur belki :)

Gönderi tarihi:
lütfen ortalıgı karıstırmayalım biz günısıgı ile yeni kuracagımız organizasyon şirketine basvurmanızı tavsiye ediyoruz.Lütfen daha fazla üstelemeyin zaten bu bir reklam taktiğiydi yoksa nerde beleş rak en kok konseri bileti sizde varya beleş buldunuz ya hemen nasıl yazıyorsunuz varya.Neyse firmamızın adı Beleşbiletyok bilet ve organizasyon gelin size bilet satalım

Saygılar

WALLA hediye edecektimm...sands..ben ne bileyimm bizim formun insanları hep akıllı uslu cici çocukkk....ilgilenmediler... :)

Gönderi tarihi:

Bizim beleşçi olduğumuzu da nerden çıkardın -_-

Hem biz oraya gelmek için ne kadar masraf yapmak zorundayıs sen bilio musun -_-

Bence de gidilcek bişi diil aslında :D

Ayrıca reklam yapmayalım -_-:P

Gönderi tarihi:

Burdan tüm beleşçi arkadaslara sesleniyorum hakaten saygı duyulacak pozisyondasınız.Günışığı o hediye olayınıda unut artık sende ha valla alırım vekaletnameyi fes ederim şirketi görürsün açlıktn sürünürsün elin ekmek dolabın avokado görmez olur suşi yerine hamsi tava yersin.hadi gelin 12 milyon eski tele ye rak en kok a götürüyorz ayrıca mangal için yarım kilo kok kömürü hediye.

Gönderi tarihi:

Tamam kime hediye edersen et artık seninle hukuki manada bir ortaklıgımız yoktur,şahsım adına bu gereksiz girişimden ötürü meşgul ettiğimiz tüm kamoyundan özür diliyorum

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.