Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşlar merak ettiğim şey!! bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırsa bayansanız erkekle , erkekseniz baynla.bu tanışmada ilk olarak karşı cinsiniz hakkında ne düşünürsünüz..biraz daha açayım yeni tanıştığınız insan hakkındaki ilk düşünceleriniz ne olurdu??neye bakardınız???onda neyi arardınız..?

Gönderi tarihi:

valla yeni biriyle tanıştığım zaman eğer hoşlanmayacağım bir tipse çok rahat olurum.çok rahat olduğum için de

ne kadar kendine güveni olan bi çocuk diye hoşlanır bu arkadaşlar .............ve yedek klubesine alındığımı anında fark ederim.çok sıkıcı bir durumdur.

ha diyelim tanıştım ve tam hoşlanabileceğim biri.işte o zaman hissettiğim duygu sadece korkudur.çünkü bir kızdan hoşlanmak dünyanın en sıkıcı şeyidir.. çünkü vatandaşın erkek arkadaşı olma ihtimali türkiye gerçeklerine göre %96 dır. olmama ihtimali ise % 4 tür.

diyelim kıızn sevgilisi de yok , benimle çıkma ihtimali % 50 dir. sonuç olarak yeni tanışılan birinden hoşlanırsak çıkma ihtimalimiz genelde % 2 dir.

kızın konuşkan eğlenceli ve anında asılan çapkın erkek mi , az konuşan karizma adamdan mı hoşlandığını anlayamadığımız içinde hangi role gireceğimizi şaşırırız. eli kolu bağlı otururuz ve genelde arkamıza bakmadan kaçmak isteriz.çok sıkıcıdır.

Gönderi tarihi:

tanus gerçekten ne anlatmak istediğimi anlayan bi sen varsın heralde içinden geldiği gibi yazmışsın

"kızın konuşkan eğlenceli ve anında asılan çapkın erkek mi , az konuşan karizma adamdan mı hoşlandığını anlayamadığımız içinde hangi role gireceğimizi şaşırırız"

erkek olarak herkesın yaşacağı bır durum kızlar yorum yapamıyor çünkü onlar erkeği tanımayı daha iyi biliyolar onlar için pek sorun olmuyo :D

molina senin için sacma olabılır haklısın ;)

Gönderi tarihi:
tanus gerçekten ne anlatmak istediğimi anlayan bi sen varsın heralde içinden geldiği gibi yazmışsın

"kızın konuşkan eğlenceli ve anında asılan çapkın erkek mi , az konuşan karizma adamdan mı hoşlandığını anlayamadığımız içinde hangi role gireceğimizi şaşırırız"

erkek olarak herkesın yaşacağı bır durum kızlar yorum yapamıyor çünkü onlar erkeği tanımayı daha iyi biliyolar onlar için pek sorun olmuyo :D

molina senin için sacma olabılır haklısın ;)

hocam kızların erkeği tanımaya çalışmak gibi bi derdi yok.

bizim karşı cinsten 1,5 yılda gördüğümüz ilgiyi 1 haftada gördükleri için karşı cinsten ilgi görmeye çok alışkınlar. o yüzden de kendilerinden hoşlanan adamı anında anlıyolar.şıp diye.

sen de o kadar çok ilgi görsen alışkın olsan senin de anlamaya çalışmak gibi bi derdin olmazdı.biz ilgi görmeye alışkın değiliz ve şüpheli bir durumla karşılaşınca afallıyoruz ve o afallamış anlamaya çalışan halimiz de onları çok eğlendiriyor.

Gönderi tarihi:

dediğiniz gibi kızın neyden hoşlanacağını bilmediğimiz için gibisinden bir laf etmişsiniz ama bence olay samimiyetten kaynaklanıyor eğer bana yapmacık gelirse karşımdaki bir daha görüşmemek için elimden geleni yaparım!!

Gönderi tarihi:
arkadaşlar merak ettiğim şey!! bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştırsa bayansanız erkekle , erkekseniz baynla.bu tanışmada ilk olarak karşı cinsiniz hakkında ne düşünürsünüz..biraz daha açayım yeni tanıştığınız insan hakkındaki ilk düşünceleriniz ne olurdu??neye bakardınız???onda neyi arardınız..?

bu göreceli bır durum,şahsen ilk etapta kültürel uyuma bakarım

Gönderi tarihi:
bu göreceli bır durum,şahsen ilk etapta kültürel uyuma bakarım

Sedoooş;''Kültürel Uyuma'' nasıl oluyo..:huh::blink: Ben normal uyumayı bile beceremiyorum şu sıra..:(:w00t::D

Bak özlemişsin beni..:):clover:

Gönderi tarihi:
Sedoooş;''Kültürel Uyuma'' nasıl oluyo.. :huh::blink: Ben normal uyumayı bile beceremiyorum şu sıra.. :(:w00t::D

Bak özlemişsin beni.. :):clover:

evet çok özledim yerım ben seni :clover: (başka bişi sanılmasın çiçek koydum) :D hem sen normal değilsinki normal uyumayı beceresın,zaten sen neden anlarsınki :P

Gönderi tarihi:
evet çok özledim yerım ben seni :clover: (başka bişi sanılmasın çiçek koydum) :D hem sen normal değilsinki normal uyumayı beceresın,zaten sen neden anlarsınki :P

Çiçek koyunca yanlış anlaşılmıyo mu..:w00t: Çiçek mi yiycen yani..:D

Gönderi tarihi:
Çiçek koyunca yanlış anlaşılmıyo mu.. :w00t: Çiçek mi yiycen yani.. :D

mö değilim yonca yiyeyım :ermm: yani esprimi katlettın bravoo :cat:

Gönderi tarihi:
mö değilim yonca yiyeyım :ermm: yani esprimi katlettın bravoo :cat:

Canım sana MÖ diyen oldumu..:closedeyes: Ben de biliyorum MS 1907 doğumlu olduğunu..:w00t:

Seri katlimi baltalama..:)

Gönderi tarihi:

doğru çok güzel serı baltalama yapıyosun,milletın topiğini :lol: topla bakalım hadi ilk tanışmada neye bakarsın,gerçi seni alan almış satan satmış hehe :whistling::w00t::lol:

Gönderi tarihi:
doğru çok güzel serı baltalama yapıyosun,milletın topiğini :lol: topla bakalım hadi ilk tanışmada neye bakarsın,gerçi seni alan almış satan satmış hehe :whistling::w00t::lol:

Kaçtan gitmişim,bari onu da diyeydin..<_<;)

Ben ilk tanışmada karşımdakinin sözlerinde akıl belirtileri ararım.Bu illa karşı cins olmak zorunda değil tabi ki.Sonuçta her tanıştığımızla sevgili olmuyoruz veya enazından ben bu amaçla tanışmaya çalışmıyorum insanlarla.Sonuç olarak karşımdakinden bahsettiğim akıl belirtilerini göremezsem,samimi olmamaya özen gösteriyorum..

Benim düşünceme göre zevkli sohbetler,şakalaşmalar,espiriler böyle insanlarla gerçekleştirilebiliyor.Seni sevmemin başlıca nedenlerinden biri de bu değil miydi Sedoş'cum..;) Aklına,zekasına hayran olduğum arkadaşlarım içindesin..:clover:

Ha şimdi ''hiç mi tipe önem vermezsin'' diyenler çıkacaktır..Elbette güzele bakılır,ama altyapısı zayıf bir güzellik çok çabuk soğutuyor beni.İçindeki ışığı yüzüne vuranlar tercihimdir herzaman..;)

Ben çalışmaya gidiyorum..(Köle Taurus..:( )

Gönderi tarihi:
;) Aklına,zekasına hayran olduğum arkadaşlarım içindesin.. :clover:

Ha şimdi ''hiç mi tipe önem vermezsin'' diyenler çıkacaktır..Elbette güzele bakılır,ama altyapısı zayıf bir güzellik çok çabuk soğutuyor beni.İçindeki ışığı yüzüne vuranlar tercihimdir herzaman..

aha sen neiçün çiçek koydun :w00t: peki içinde ışık olan sivilceli bir cilt,hadi hadi geç bunları abiii :P:P:P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.