Gönderi tarihi: 1 ŞubatŞub 1 İstanbul’da görev yapan İtalya Başkonsolosu Elena Clemente, diplomasi kariyerinin yanı sıra gastronomiye duyduğu tutkuyla da biliniyor. Clemente ile Türk ve İtalyan mutfaklarının tarihsel köklerinden modern gastronomi anlayışına uzanan bir sohbet gerçekleştirdik. Clemente, gastronominin diplomasideki yerini ve sofra kültürlerinin ortak noktalarını; kültürler ve insanlar arasındaki bağları güçlendiren bir diplomasi aracı olarak nasıl değerlendirilebileceğini samimi bir şekilde anlatıyor.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.