Φ molina Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 ben bi, hata yaptım sevgilimin gecmişini didik ettim herşeyini öğrendim şimdi cok pişmanım bildiklerimden dolayı ama bu durumdan kurtulmak istiyorum cok ağır geliyor.. napayım Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 ben bi, hata yaptım sevgilimin gecmişini didik ettim herşeyini öğrendim şimdi cok pişmanım bildiklerimden dolayı ama bu durumdan kurtulmak istiyorum cok ağır geliyor.. napayım bu işi yaparken hangi yolları kullandın, öğrendiklerini güvenilir kaynaklardan mı öğrendin? ve ne öğrendin ki? sabıkalı mı çıktı, hapçı falan mı? **** falan mı? Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 bence onun hakkında öğrendiklerini hiç bir önemi yoktur önemli olan seninle şimdiki yaşayışı..dikkat etmen gereken gecmişinde yaptığı şeyleri seninle iken yapıomu yoksa değişmemiş aynen devammı değişimler varsa demekki dert edecek bişey yok... Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 bence iyi yapmışsın.bence biz kızların çok dikkatli olması lazım.kiminle çıktığımızı çok iyi bilmeliyiz.önemli olan bundan sonra ne yapacağın.eğer kaldıramıyorsan bence ayrıl.sürekli aklına gelip dırıdr edeceksen kesin ayrıl.hayatı ikinizede zindan etme.ama sevgin ağır basıyorsa herşeyi unutup yeniden başlamak zoryndasın hayatım... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 öğrendiklerim bana göre cok ağır mesela onu hiç bi kıza dokunmamıs ilk benim sanırdım megerse birliktelıkleri olmus hemde her açıdan:( ben onu saf diye sewmiştim ama öyle değilmiş Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 hemde her açıdan:( :D molina süpersin..heraçıdan ha.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 :D molina süpersin..heraçıdan ha.. Koptum yahu Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 takip mi edliyorum ne nataliacımm...!! ciddii rahatsızsın sen dondurmanı akıtmada ye Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Topic geziorum ne die takip edeyim... Rahatsızım evet senden Olur dökerek yerim!! Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ********....!! Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ********* ağsını bağlayan mı var Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 en bastan ben demiştim normal değilim diye yoksa burda işim ne bu konular bu başlıklar....... bende ne yaptıgımı bilmiorum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 ********** ağsını bağlayan mı var Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 elalem ne derse desin.. hadi hadi hadee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 bir insanı sevdiyseniz onun geçmişi sizi ilgilendirmemeli eğer yüz kızartacak bişey değilse yaptıkları hayatta herşeyin bir telafisi vardır bakalım siz onun kadar masummusunuz ? Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 ah ben yok mu ben:) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 evet ah sen yokmu sen ? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.değişmez.değiştirilemez.ayrıca insanlar gençken kafaları pek çalışmaz ve hatalarından da ders almazlar. o yüzden geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının referansıdır.geçmişi önemli değil önemli olan benden sonraki hali demeyin geçmişte neyse gelecekte de o olacaktır.ben onu tedavi ederim değiştirirm demeyin (genelde kızlar der) değiştiremezsiniz.o yüzden birlikte olunan insanın geçmişi çok önemlidir.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.değişmez.değiştirilemez.ayrıca insanlar gençken kafaları pek çalışmaz ve hatalarından da ders almazlar. o yüzden geçmişte yaptıkları gelecekte yapacaklarının referansıdır.geçmişi önemli değil önemli olan benden sonraki hali demeyin geçmişte neyse gelecekte de o olacaktır.ben onu tedavi ederim değiştirirm demeyin (genelde kızlar der) değiştiremezsiniz.o yüzden birlikte olunan insanın geçmişi çok önemlidir.. en büyük hata bu işte........ Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 en büyük hata bu işte........ hata olan ne ? Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 hata olan ne ? gençleri kafası çalışmaz olarak algılamak hata.................... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ihtiyarlar çok deneyimlidir o yüzden de söylediklerinin %80 i doğru çıkar. buna sinir olurum ama doğrudur.gençler ise herşeyi ben bilirim havalarında oldukları için ihtiyarları dinlemezler.burnunun dikine gider ve toslarlar.gençler hayatı toslaya toslaya öğrenirler. tıpkı ihtiyarların da zamanında toslaya toslaya öğrendikleri gibi.o yüzden gençken insanın kafası pek iyi çalışmaz.hele ki 14-15 yaşlarında hiç çalışmaz.o yaşlarıma geri dönmek istemem.çok sıkıcıydı. Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ihtiyarlar çok deneyimlidir o yüzden de söylediklerinin %80 i doğru çıkar.buna sinir olurum ama doğrudur.gençler ise herşeyi ben bilirim havalarında oldukları için ihtiyarları dinlemezler.burnunun dikine gider ve toslarlar.gençler hayatı toslaya toslaya öğrenirler. tıpkı ihtiyarların da zamanında toslaya toslaya öğrendikleri gibi.o yüzden gençken insanın kafası pek iyi çalışmaz.hele ki 14-15 yaşlarında hiç çalışmaz.o yaşlarıma geri dönmek istemem.çok sıkıcıydı. ben 18 yaşındaki o akılsız tabir ettiğinizlerden biriyim bence siz 7 sinde neyseniz 70 de o olacaksınız dedeciğim 40 na merdiven dayamış biri olarak hala gençlerin uğraştığı gereksiz konularla uğraşmaktasınız bu söylediklerimde bir on sene sonra pişman olurmuyum dersiniz Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ben 18 yaşındaki o akılsız tabir ettiğinizlerden biriyim bence siz 7 sinde neyseniz 70 de o olacaksınız dedeciğim 40 na merdiven dayamış biri olarak hala gençlerin uğraştığı gereksiz konularla uğraşmaktasınız bu söylediklerimde bir on sene sonra pişman olurmuyum dersiniz valla ben 13 yaşındayken de böyle düşünüyodum.şu yaşa geldim hala da aynı şeyi düşünüyorum.hayatta doğrular pek değişmez. bana dede dediğin için dinsizin hakkından imansız gelir siyaseti güdüyorum ve şu cümleyi kurmadan geçemiyciiiiiim. sen bakkaldan ilk kez çubuk kraker alırken biz bu işleri kovalıyoduk. daha çoook şeyler yaşicaksın ve çooook şeyler görüceksin. doğruları ihtiyarlardan öğrenmemekte diretiyorsan hayat sana öğretir merak etme. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 asla asla inanmak istemem insanların değişmeyecegine.... nedemek bu..? cok acı değilmi??? iyi düşünün hiç mi değişmedik? hovarda capkınken uslanmadık mı?? deli gbi herkesle flort edeerken hayatımızın aşkı bizi durdurmadımı? evlenmek istemedikmi? insanoğlu değişir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.