Misafir elfren Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 düşündüm kendimce ve kararımı verdim.aşk tek kişilik...içinde iki kişye yert yok.tek başına seviyorsan ne ala.yoksa hep mutsuzluk.aşkın en güzel hali onun senin aşkından haberi olmadan bakışlarını gizlerken köşesden döndüğü an kalbinin yerinden çıkacağını zannettiğin hali.ikinci kişi olaya hep bencillik katıo.yaşasın platonik aşk... Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 belkide en büyük aşk platonik aşk:( ama en acısı o değil biz acıyı çekiyoruz Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 acı çekmekten zevk mi alıyorsunuz? siz mazoistmisiniz? Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 acı çekmekten zevk mi alıyorsunuz?siz mazoistmisiniz? bunun acıya ne açıdan baktığınla alakalı olduğunu görmüyormusun?birini seviip onun seninle çıkarken başkasının yanında olduğunu görmek acı vermeyecekmi sana?seni aldattığını görmek yada...sadece birini sevmek insana acı vermez... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 düşündüm kendimce ve kararımı verdim.aşk tek kişilik...içinde iki kişye yert yok.tek başına seviyorsan ne ala.yoksa hep mutsuzluk.aşkın en güzel hali onun senin aşkından haberi olmadan bakışlarını gizlerken köşesden döndüğü an kalbinin yerinden çıkacağını zannettiğin hali.ikinci kişi olaya hep bencillik katıo.yaşasın platonik aşk... ben hayatım boyunca hep platonik aşk yaşadım ve çok sıkıntı ve acı çektim.bence bir insanın acı çekmekten hoşlanması ruh sağlığının yerinde olmadığı anlamına gelir.pskiatri bilimindeki adı mazoşizm bunun.acilen tıbbi destek almalısınız. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 bizler acı düşkünü değil, sadece haksızlığa gelemeyen yapıya sahibiz.. tartışılan bu Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 bunun acıya ne açıdan baktığınla alakalı olduğunu görmüyormusun?birini seviip onun seninle çıkarken başkasının yanında olduğunu görmek acı vermeyecekmi sana?seni aldattığını görmek yada...sadece birini sevmek insana acı vermez... ayy en kötusu de oooo bı baskasınla oldugunu duymakk gormek bılmekkk en berbatı Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 e insan bundada acı ceker yaw Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 e insan bundada acı ceker yaw bencede.sonuçta aşık olduğun zamanda bir sürü riski var.bu durumda aşık olmakta başlı başına üzüntüye davetiye çıkarmak.o zamanda acı çekmiyor musunuz... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bizler acı düşkünü değil, sadece haksızlığa gelemeyen yapıya sahibiz.. tartışılan bu haksızlık varsa bizi savunmanız lazım.bir haftada gördüğünüz ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. siizn seçme hakkınız var. büyük bir zevkle seçerek buluyosunuz. biz ise bizi seçene razı olmak durumunda kalıyoruz. içimzie sinemse bile. bu yüzden erkeğin aldatmaması imkansız zaten Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 haksızlık varsa bizi savunmanız lazım.bir haftada gördüğünüz ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. siizn seçme hakkınız var. büyük bir zevkle seçerek buluyosunuz. biz ise bizi seçene razı olmak durumunda kalıyoruz. içimzie sinemse bile. bu yüzden erkeğin aldatmaması imkansız zaten yha öylemi.sizinle ilgilenen yok diyemi aldatıyorsunuz.aldatmaya da bakış açısına bak.sen bence bi daha hiç aşk üstüne konuşma.ziyan etme canım aşkı. Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 bi erkeğin kadına yaklaşma aşamasına gelemıyorum... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 yha öylemi.sizinle ilgilenen yok diyemi aldatıyorsunuz.aldatmaya da bakış açısına bak.sen bence bi daha hiç aşk üstüne konuşma.ziyan etme canım aşkı. ya sen yazımı ya hiç okumamışsın ya da hiç anlamamışsın.tekrar yazıyorum. haksızlık varsa bizi savunmanız lazım.bir haftada gördüğünüz ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. siizn seçme hakkınız var. büyük bir zevkle seçerek buluyosunuz. biz ise bizi seçene razı olmak durumunda kalıyoruz. içimize sinemse bile. bu yüzden erkeğin aldatmaması imkansız zaten seçme hakkımız olmadığı için içimize sinmese bile bizi seçene razı olmak zorunda kalıyoruz. bunu da yapmazsak papaz hayatı yaşarız. sonuçta insanız ilgiye ihtiyacımnız var. hoşlanmadığımız kadınla çıkmadığımız zaman da çevredeki kadınların tepkisi daha kötü oluyor. " bunun yanında hiç kadın görmedim tercih edilmeyen biri heralde.kadınlar tercih etmiyorsa bir bildikleri vardır, bunu ben mi yetiştiricem çapkın değilse kadın ruhundan anlamıyordur bunu istemiyorum" diyolar. sonuçta seçme hakkımız yok ve içimize sinmese bile kabullenmek zorunda kalıyoruz.içimize sinmeyen biriyle çıkınca da duygusal bi bağlılık olmuyor. tabi ki terk ediyoruz ya da aldatıyoruz.zaten biz ömür boyu kimden hoşlansak ya sevgilisi ya nişanlısı çıkar.kızlar da iki dakka rahat dursunlar iki dakka az fingirdesinelr de biz de bakalım çevremize kim var kim yok. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 bi erkeğin kadına yaklaşma aşamasına gelemıyorum... o aşamaya bende hiç gelemiyorum. kızın sevgilisi var mı yok mu anlayamıyorum, bendne hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu onu da hiç anlayamıyorum .kız gizem yapıcam ayağına hiç konuşmuyo ağzından laf alamıyosun.ve eli kolu bağlı oturuyorum genelde %96 sevgilisi çıkar.hiç bişey yapmam ben. üzerime üzerime gelenlerle çıkarım Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 ya sen yazımı ya hiç okumamışsın ya da hiç anlamamışsın.tekrar yazıyorum. haksızlık varsa bizi savunmanız lazım.bir haftada gördüğünüz ilgiyi biz 1,5 yılda görüyoruz. siizn seçme hakkınız var. büyük bir zevkle seçerek buluyosunuz. biz ise bizi seçene razı olmak durumunda kalıyoruz. içimize sinemse bile. bu yüzden erkeğin aldatmaması imkansız zaten seçme hakkımız olmadığı için içimize sinmese bile bizi seçene razı olmak zorunda kalıyoruz. bunu da yapmazsak papaz hayatı yaşarız. sonuçta insanız ilgiye ihtiyacımnız var. hoşlanmadığımız kadınla çıkmadığımız zaman da çevredeki kadınların tepkisi daha kötü oluyor. " bunun yanında hiç kadın görmedim tercih edilmeyen biri heralde.kadınlar tercih etmiyorsa bir bildikleri vardır, bunu ben mi yetiştiricem çapkın değilse kadın ruhundan anlamıyordur bunu istemiyorum" diyolar. sonuçta seçme hakkımız yok ve içimize sinmese bile kabullenmek zorunda kalıyoruz.içimize sinmeyen biriyle çıkınca da duygusal bi bağlılık olmuyor. tabi ki terk ediyoruz ya da aldatıyoruz.zaten biz ömür boyu kimden hoşlansak ya sevgilisi ya nişanlısı çıkar.kızlar da iki dakka rahat dursunlar iki dakka az fingirdesinelr de biz de bakalım çevremize kim var kim yok. canım belki onların yanındakilerde doğru adamdır.napsın kızlar yani...aşık olmadan seni mi beklesinler.belkide seçimlerin yanlıştır.bakma gör bundan sonra bence... Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 bi erkeğin kadına yaklaşma aşamasına gelemıyorum... sende o aşamayı atla direk konuya geç hayatım...zaten çıkma işi hiç hoşuma gitmemiştir.bence en iyisi herkes flört etsin Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 canım belki onların yanındakilerde doğru adamdır.napsın kızlar yani...aşık olmadan seni mi beklesinler.belkide seçimlerin yanlıştır.bakma gör bundan sonra bence... onların yanındakiler , tombaladan ne çıkarsa hesabı , aynı anda 30 kişiye yazan, 24 saat pişmiş kelle gibi sırıtan ve 24 saat mide bulandıracak derecede iltifat eden ilyas salman tipli adamlardı.bilemem artık ne kadar doğrular. kimseye bana aşık olun diyen yok. ama o tipelr naapıyorlar da onlara aşık oluyorlar bunu bilmiyorum. seçim diye bişey yok erkekler için.kime baksak ya nişanlı çıkar ya sevgilisi çıkar. üzerimize üzerimize gelen tiplere razı oluruz.(hoşlanmasak bile) bakma gör ne demek ya.bakıyorum bakıyorum göremiyorum.nerden bileyim ben kim benden hoşlanıyor kim hoşlanmıyor. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 sende o aşamayı atla direk konuya geç hayatım...zaten çıkma işi hiç hoşuma gitmemiştir.bence en iyisi herkes flört etsin flört derken nası yani? ne anlamda biraz açar mısın.(ne boyutta yani) Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Bnm aşama dediğim ASLINDA ERKEĞİN YAKLAŞMASI DOKUNMASI OOOOFF YANİ BNM SEVGİLİMDE BUNLARI YAPMIŞŞ Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 flört derken nası yani? ne anlamda biraz açar mısın.(ne boyutta yani) şöleki canım:bağlılıktan hoşlanmıorum artık.birine bağlanıosun çıkma teklifi vs yoluyla sonra bağlandığın o adam senin gidemeyeceğinden ve sadakatinden emmin olduktan sonra sana ona mecburmuşsun gibi davranıo.bide bakıosunki beyaz atlı prensin aslında kendine bakmayan seni önemsemeyen bi adam.boşuna onca emek vermiş oluosun.ama flört halinde herkes en güzel ve en kibar haliyle.çünkü garantisi yok...tavlayana kadar ki tavırlarınız birden değişio yani.o açıdan söledim.hem senin de dediğin gibi böle olursa kızlar önüne gelenle çıkmaz diplerde saklı gerçek şovalye ruhlulara fırsat doğar.nası fikir? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 şöleki canım:bağlılıktan hoşlanmıorum artık.birine bağlanıosun çıkma teklifi vs yoluyla sonra bağlandığın o adam senin gidemeyeceğinden ve sadakatinden emmin olduktan sonra sana ona mecburmuşsun gibi davranıo.bide bakıosunki beyaz atlı prensin aslında kendine bakmayan seni önemsemeyen bi adam.boşuna onca emek vermiş oluosun.ama flört halinde herkes en güzel ve en kibar haliyle.çünkü garantisi yok...tavlayana kadar ki tavırlarınız birden değişio yani.o açıdan söledim.hem senin de dediğin gibi böle olursa kızlar önüne gelenle çıkmaz diplerde saklı gerçek şovalye ruhlulara fırsat doğar.nası fikir? senin burda yazdığın şeylerin tamamı erkeği kesinlikle ve kesinlikle olduğu gibi kabul etmeme lüksünüzden kaynaklanır.peşinizde o kadar çok adam vardır ki kimseyi olduğu gibi kabul etmek zorunda hissetmiyorsunuz . adamlar da sizi etkilemek için siizn istyediğiniz adamı oynamak zorunda kalıyorlar. kendi olmamak ve oynamak erkek için o kadar sıkıcı o kadar sıkıcıdır ki kızı bin tane zorluktan sonra elde edince artık oynayacak enerji kalmaz adamda.aslına döner. kızdan hoşlanırız tanışmak zorunda kalırız. kılını bile kıpırdatmaz.tanışırız, samimiyeti ilerletmek zorunda kalırız kılını bile kıpırdatmaz.zar zor samimi oluruz tavlama çalışmalarına başlarız, o aşama gavur eziyeti ederler.gene katlanırız,çıkmaya başlarız bin tane kapris çekeriz. bir tane biz yapsak terk edilriiz.ilşki rayına oturana kadar o kadar zorluk çıkartırsınız o kadar zorluk çıkartırsınız ki o saatten sonra çektiğimiz tüm eziyetleri burnunuzdan getirmeye yemin ederiz.etrme bulma dünyası sonuçta.sizd e o kadar zor olmayın ve bir zahmet insanları olduğu gibi kabul edin. ama o kadar alternatifiniz varken kimseyi olduğu gibi kabul etmezsiniz.türk akdını sovalye ruhlu erkeğe şans tanımaz.çünkü kişilikli erkeğin kendini ezdirmeyeceğini ve hiç bir kaprisine eyvallah demeyeceğini bilir. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 bi kere emek falan vermiyosunuz ne emeği ya. komik olma. hayatın boyunc abi sevgilin olması için ne emek versin ne bedel ödedin. güldürme beni. sizin ilşki adına verdiğiniz tek ödün peşinizdeki 40 kişilik erkek .......... ( 2 manga asker kadar bi sayı) ve o ........... ilgisinden bir süre uzaklaşmak.( ama kopamıyorsunuz gene yedekte duruyo onlar). evet siizn ilişki için ödediğiniz tek bedel 40 kişiden ilgi görüyorken bir süreliğine 1 kişinin ilgisiyle yetinmeye çalışmak. ki bunu da çoğunuz yapmazsınız.ilşki yaşar erkek 4 ay olmuştur bi bakar ki kıızn peşinde haşa 30 kişi var. o anda aldatmaya yemine der. o saatten sobra hiç gözünüzün yaşına bakmaz. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 bi kere emek falan vermiyosunuz ne emeği ya. komik olma. hayatın boyunc abi sevgilin olması için ne emek versin ne bedel ödedin. güldürme beni. sizin ilşki adına verdiğiniz tek ödün peşinizdeki 40 kişilik erkek .......... ( 2 manga asker kadar bi sayı) ve o ........... ilgisinden bir süre uzaklaşmak.( ama kopamıyorsunuz gene yedekte duruyo onlar). evet siizn ilişki için ödediğiniz tek bedel 40 kişiden ilgi görüyorken bir süreliğine 1 kişinin ilgisiyle yetinmeye çalışmak. ki bunu da çoğunuz yapmazsınız.ilşki yaşar erkek 4 ay olmuştur bi bakar ki kıızn peşinde haşa 30 kişi var. o anda aldatmaya yemine der. o saatten sobra hiç gözünüzün yaşına bakmaz. üzgünüm ama yanılıosun.benim son erkek arkadaşma ben çıkma teklif ettim ve ben ona ilk sevdiğimi söyledim.üstelik açık söylemek gerekirse kimse bizi yakıştırmazdı ama ben onun her zaman ruhundaki asaleti sevdim ve hala seviyorum.beni aldatmış olsa bile.biz kızlar bazen karmaşık olabiliriz ama fedakarlık konusunda elimize su dökemezsiniz.hakkımızı yemeyin.evet peşimde benimde 30 kişi vardı ama önemli olan benim kimi sevdiğimdi deil mi?bence yanlış düşünüyorsun. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 üzgünüm ama yanılıosun.benim son erkek arkadaşma ben çıkma teklif ettim ve ben ona ilk sevdiğimi söyledim.üstelik açık söylemek gerekirse kimse bizi yakıştırmazdı ama ben onun her zaman ruhundaki asaleti sevdim ve hala seviyorum.beni aldatmış olsa bile.biz kızlar bazen karmaşık olabiliriz ama fedakarlık konusunda elimize su dökemezsiniz.hakkımızı yemeyin.evet peşimde benimde 30 kişi vardı ama önemli olan benim kimi sevdiğimdi deil mi?bence yanlış düşünüyorsun. bi kere bu ülkede müthiş bir kadın kıtlığı var. bizim 1,5 yılda gördüğümüz ilgiyi siz bir haftada görüyosunuz ve ilgi görmeye çok alışkın olduğunuz hoşlanan adamı 2,5 saniyede anlıyosunuz. biz ilgi görmeye hiç alışkın olmadığımız için bize asılan kız bile olduğunda yok ya bana öyle geliyo arkadaşça davranıyo galiba aman üstüne gidip rezil olmayayaım deyip çoğu zaman pasif kalıyoruz. siizn teklif etmeniz tabi ki çok normal ve olması gereken bişey. çok iyi biliyounuz ki bu ülkede çoğu erkeğin sevgilisi yok ve üzerine gitseniz hiç de hayır demez.red edilme ihtimialiniz sıfır gibi.allah der adam. ilgiyi de fark edebiliyosunuz. e asılın yani.zahmet olucak. Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 bi kere bu ülkede müthiş bir kadın kıtlığı var.bizim 1,5 yılda gördüğümüz ilgiyi siz bir haftada görüyosunuz ve ilgi görmeye çok alışkın olduğunuz hoşlanan adamı 2,5 saniyede anlıyosunuz. biz ilgi görmeye hiç alışkın olmadığımız için bize asılan kız bile olduğunda yok ya bana öyle geliyo arkadaşça davranıyo galiba aman üstüne gidip rezil olmayayaım deyip çoğu zaman pasif kalıyoruz. siizn teklif etmeniz tabi ki çok normal ve olması gereken bişey. çok iyi biliyounuz ki bu ülkede çoğu erkeğin sevgilisi yok ve üzerine gitseniz hiç de hayır demez.red edilme ihtimialiniz sıfır gibi.allah der adam. ilgiyi de fark edebiliyosunuz. e asılın yani.zahmet olucak. oldu.istersen roleride değişelim.siz kız olun biz erkek.doğanın kanunnuna karşı gelmeyin kardeşim alla alla yha. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.