Φ meliskoo Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 ben derim ki 26 Alıntı
Φ gazozunasukatio Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 bence ideal evlilik yaşı yoktur şartlara göre bu yaş değişkenlik arzeder Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 küçük yasta evlenmek hata da büyük yasta evlenmek gec mı oluyor hayata gec baslamak mı yoksa hayatı tamamlayıp mı devam etmek oluyor misal 30da evlenınce... innocent sen cvplama senın 19 oldugunubılıyorum tarafsız düşünemıyorsun Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 nezaman hazır hissettıysen kendını ozaman doğru zamandır. ama erkeklerde bu zaman 24-27 bayanlarda 19-25 dir die düşünüom Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben derim ki 26 bence yoktur Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Bir erkek için bence +- 22-24 arası... O olmazsa +- 29-32 yaş arası en idealidir... 22-24 yaşındaki bir erkek genelde Genç Yetişkinlik döneminin henüz başlarında olduğu için güdüsel olarak genelde kendisini babalığa hazır hisseder. Ve bu da onun evliliğe hazırlar. Ancak bu yaşlardan sonra evlilik olmazsa artık erkek belli bir süre evliliğe yaklaşmaz, "gençliğimi yaşayayım" düşüncesinde olur. 29-32 yaşlarında da artık duygusal bağlamda da "dölleme" yani "üreme" güdüsü yeniden depreşir ve yine evlilik düşüne hazır hale gelir. Tabi bu kesin bir yargı değil, genel bir zan... Saygılarımla... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2007 Bir erkek için bence +- 22-24 arası...O olmazsa +- 29-32 yaş arası en idealidir... 22-24 yaşındaki bir erkek genelde Genç Yetişkinlik döneminin henüz başlarında olduğu için güdüsel olarak genelde kendisini babalığa hazır hisseder. Ve bu da onun evliliğe hazırlar. Ancak bu yaşlardan sonra evlilik olmazsa artık erkek belli bir süre evliliğe yaklaşmaz, "gençliğimi yaşayayım" düşüncesinde olur. 29-32 yaşlarında da artık duygusal bağlamda da "dölleme" yani "üreme" güdüsü yeniden depreşir ve yine evlilik düşüne hazır hale gelir. Tabi bu kesin bir yargı değil, genel bir zan... Saygılarımla... o senın ıcerısınde bulundugun durum bence ama ıyı ozetlemıssın eyw tenegarn Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 bence bayan için 22-25 dir.. erkek içinde 25-29 dur.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 o senın ıcerısınde bulundugun durum bence ama ıyı ozetlemıssın eyw tenegarn "Tenegarn" ne yaa? Şu adımı düzgün yazan birisi olmayacak sanırım hiç! Neyse, Yine de sağolun Sayın Meliskoo... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2007 Ben hiçbi zaman evlenmiyicem "annem turşunu kurarız o zaman" diyo Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2007 annem bana varil almış zaten evde kaldığımı anladı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.