Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2024 Ara 28 Masada oturduğunuzda tabağınızdan yükselen buhar, burnunuza gelen kokular, tabaktaki renklerin ahengi, yemeğin çıtırtısı… Bütün bunlar, gastronominin duyusal boyutunun bir parçası. Ses, ışık ve koku gibi unsurların yemeğin tadına etkisini hiç düşündünüz mü? Yemek yeme deneyimini dönüştüren ve unutulmaz kılan bu üç etkene ne kadar dikkat ediyoruz? Gelin, bu üç faktörün sofralarımıza kattığı büyük etkiyi birlikte keşfedelim.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.