Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

erkeğin parası yok; ne olacak şimdi?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kızla erkek birbirlerinden hoşlanıyorlar, dışarı çıkacaklar istanbulda, erkeğin parası da yok arabası da, ne olacak şimdi?

Gönderi tarihi:

ben olsam çaktırmam sahile götürürüm fazlada uzatmam,işim var deyip kalkalımmı derim ;)

ne bilim gerçi benim sevgilim bana param yok arabada yok dese bende var olduğunu bilsem ben veririm ki yaptığım şeylerden bir tanesi genelde :)

Gönderi tarihi:
peki acikca söylerse durumu ne olur :unsure:

erkek;

açıkca 1 söyler 2 söyler

3.yü söylerse kız bagarmaya baslar :)

nerdesin dediğinde yemek yıyorum derseniz

gevrek yeseydın de ikimiz oturup bı cay ıcseydık bı yerde benı gorseydın

ama sende nıyet yok ki görmek ıstemıyosun benı dıye suclaması an meselesı :) :)

Gönderi tarihi:

abicim ben olsam çıkarır veririm yha ne olcak.hayat müşterek deilmi?hem eşitizde.ama erkek kısmısı niyeyse pek alıngan bu konuda.niye yha.siz verince bize koyuomu?

Gönderi tarihi:
abicim ben olsam çıkarır veririm yha ne olcak.hayat müşterek deilmi?hem eşitizde.ama erkek kısmısı niyeyse pek alıngan bu konuda.niye yha.siz verince bize koyuomu?

ama kız durumu anlamayabılır

ınan hıc param yok dıyebılırsın dısarı cıktıgınızda

5lıram var cay ıcebılırız

ne ıcersın dersın

en pahalı ıcecegı 2,5 olan bı yere götür

eger cay ve tost ısterse bıdaha cıkmassın o anlayıssız kız ile.

Gönderi tarihi:

önce sultanahmette mendil açsınlar......40. evlilik yıldönümlerinde torunlarına anlatacak bişeyleri olur :D

Gönderi tarihi:

valla oğlanın parası yoksa,kız zaten beğenmez. çünkü çevresinde kesin daha paralı biri vardır.

büyük balık küçük balığı yutar bu hayatta.yamyamlar yedirmez.

Gönderi tarihi:
önce sultanahmette mendil açsınlar......40. evlilik yıldönümlerinde torunlarına anlatacak bişeyleri olur :D

:D:P:lol:

Gönderi tarihi:
haha :) tebrık ederım taunus cevabın cok başarılı

bu dünya erkekler için paran yoksa .. dünyası. o yzüden biz aşka maşka inanmayız.

erkek de 40 lı yaşlarda paraya kavuşunca tabi ki kimseyi tanımaz,rus kadınların kucağına bırakır kendisini. kızgın kumlardan serin sulara hesabı. kimse aaaa uuuu demesin. gençken siz güçlüsünüz kimsenin gözünün yaşına bakmıyosunuz eziyosunuz paran yoksa ** ***** diyosunuz. (hem de büyük bir zevkle),orta yaşta paraya kavuşunca da biz kimsenin gözünün yaşına bakmayız ezeriz.etme bulma dünyası be bacım.ne de olsa son gülen erol taş gibi güler.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.