Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 kızla erkek birbirlerinden hoşlanıyorlar, dışarı çıkacaklar istanbulda, erkeğin parası da yok arabası da, ne olacak şimdi? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 ben olsam çaktırmam sahile götürürüm fazlada uzatmam,işim var deyip kalkalımmı derim ne bilim gerçi benim sevgilim bana param yok arabada yok dese bende var olduğunu bilsem ben veririm ki yaptığım şeylerden bir tanesi genelde Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 yok abicim benim param yoksa arabada yoksa.... söylemem kıza ama bi bahane bulup görüşmemde.. Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 peki acikca söylerse durumu ne olur Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 peki acikca söylerse durumu ne olur erkek; açıkca 1 söyler 2 söyler 3.yü söylerse kız bagarmaya baslar nerdesin dediğinde yemek yıyorum derseniz gevrek yeseydın de ikimiz oturup bı cay ıcseydık bı yerde benı gorseydın ama sende nıyet yok ki görmek ıstemıyosun benı dıye suclaması an meselesı :) Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 ya bi yerden bul ne bilim bişey yap bi çay bahçesine götüe ve ya ne bilim 10 lira bile yeter aslında 2 çay içeceksiniz..bence bak bi çaresine Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 abicim ben olsam çıkarır veririm yha ne olcak.hayat müşterek deilmi?hem eşitizde.ama erkek kısmısı niyeyse pek alıngan bu konuda.niye yha.siz verince bize koyuomu? Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 abicim ben olsam çıkarır veririm yha ne olcak.hayat müşterek deilmi?hem eşitizde.ama erkek kısmısı niyeyse pek alıngan bu konuda.niye yha.siz verince bize koyuomu? ama kız durumu anlamayabılır ınan hıc param yok dıyebılırsın dısarı cıktıgınızda 5lıram var cay ıcebılırız ne ıcersın dersın en pahalı ıcecegı 2,5 olan bı yere götür eger cay ve tost ısterse bıdaha cıkmassın o anlayıssız kız ile. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 önce sultanahmette mendil açsınlar......40. evlilik yıldönümlerinde torunlarına anlatacak bişeyleri olur Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 valla oğlanın parası yoksa,kız zaten beğenmez. çünkü çevresinde kesin daha paralı biri vardır. büyük balık küçük balığı yutar bu hayatta.yamyamlar yedirmez. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 valla oğlanın parası yoksa,kız zaten beğenmez. çünkü çevresinde kesin daha paralı biri vardır.büyük balık küçük balığı yutar bu hayatta.yamyamlar yedirmez. haha tebrık ederım taunus cevabın cok başarılı Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 önce sultanahmette mendil açsınlar......40. evlilik yıldönümlerinde torunlarına anlatacak bişeyleri olur Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 haha tebrık ederım taunus cevabın cok başarılı bu dünya erkekler için paran yoksa .. dünyası. o yzüden biz aşka maşka inanmayız. erkek de 40 lı yaşlarda paraya kavuşunca tabi ki kimseyi tanımaz,rus kadınların kucağına bırakır kendisini. kızgın kumlardan serin sulara hesabı. kimse aaaa uuuu demesin. gençken siz güçlüsünüz kimsenin gözünün yaşına bakmıyosunuz eziyosunuz paran yoksa ** ***** diyosunuz. (hem de büyük bir zevkle),orta yaşta paraya kavuşunca da biz kimsenin gözünün yaşına bakmayız ezeriz.etme bulma dünyası be bacım.ne de olsa son gülen erol taş gibi güler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.