Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Imkansiz ask var midir sizce ? Birini sevipte imkansiz diye vazgectiniz mi ? Vazgecipte özlediniz mi ? Özleyince ne yaptiniz ? Biliyorum cok soru sordum ama umarim samimi yanitlar alirim cünkü bu konuda hakaten fikir fukarasiyim ve sizinkiler ihtiyacim var Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 ben daha ufacik kizim ,ne aski? ole kotu seyler basima hiiicc gelmedi... Gelsede duygusal olmadigim icin en fazla 2 gun veririm... Zaten belkide kavusamadigin icin imkansizdir kavussan imkansizliktan cikar o ask..... olur olur sen hic merak etme ve sonra iyiki gelmis basima bu ask denen meret dersin Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gelirse gelsin oyle bir arayisimiz olmadigi icin bir sorunda teskil etmez...Geldigi gibide gider ah ahh genclik, bende öyle derdim hep eskiden Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 yok genclikten degil..Ben bu yastan sonra degismem.... yas ile ilgili kismi isin latifesiydi zaten ve bu ifadeleri kullanmakla bunu yeterince belirttigimi düsünmüstüm bende eskilerden ve genclikten bahsedecek yasta degilim Insan her yasta degisir, degisebilmeli hatta. Hayat try and error dan ibaret ve degisim olmazsa hayat cok yeknesak olurdu. Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Imkansiz ask var midir sizce ? vardır Birini sevipte imkansiz diye vazgectiniz mi ? evet, bir doktor kıza aşık oldum, telefonla aradım, olmadı Vazgecipte özlediniz mi ? özledim Özleyince ne yaptiniz ? üzüldüm Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 samimi cevaplariniz icin tesekkürler mtmtk5, olumlu bir sonuc cikmamissada arama cesareti gösterdiginiz icin sizi tebrik ederim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Imkansiz ask var midir sizce ?Aşk zaten imkansız olandır Birini sevipte imkansiz diye vazgectiniz mi ? Evet Vazgecipte özlediniz mi ? Özledim... Özleyince ne yaptiniz ? Ağladım... Biliyorum cok soru sordum ama umarim samimi yanitlar alirim cünkü bu konuda hakaten fikir fukarasiyim ve sizinkiler ihtiyacim var Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Seni eleme emanet etmeliyim Çünkü elem, Sevinçten çok sağlam Ve kalıcı. Çocuk! Bu acımasız, Bu can alıcı Zaman, üstün gelir hepimize... Ben seni elemin ellerine, Emanet edip gidiyorum. Kıyılar, dağlar Ve ormanlar, Senin de ardında kalır Çocuk! Gün gelir, fakat onlar da Zaman’a yenilip giderler... Sonunda yenilenmez yenilgiler; Zaman, bir başına kalır... Ve bizim çoktan geçtiğimiz, Öte âleme geçince Zaman, Orada hepimiz istisnâsız, O’ndan daha kıdemli oluruz... Hiç üzülme seni elemin, Emin ellerine terk ederek, Gidiyorum. Hüsrev Hatemi Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Seni eleme emanet etmeliyimÇünkü elem, Sevinçten çok sağlam Ve kalıcı. Çocuk! Bu acımasız, Bu can alıcı Zaman, üstün gelir hepimize... Ben seni elemin ellerine, Emanet edip gidiyorum. Kıyılar, dağlar Ve ormanlar, Senin de ardında kalır Çocuk! Gün gelir, fakat onlar da Zaman’a yenilip giderler... Sonunda yenilenmez yenilgiler; Zaman, bir başına kalır... Ve bizim çoktan geçtiğimiz, Öte âleme geçince Zaman, Orada hepimiz istisnâsız, O’ndan daha kıdemli oluruz... Hiç üzülme seni elemin, Emin ellerine terk ederek, Gidiyorum. Hüsrev Hatemi harika, tesekkür ederim ask imkansiz olandir, katiliyorum ama imkansizi basarabilmek güzeldir yalniz vazgecmek igrenc bir sey vazgecmek yenilgiye esittir bu yüzden sevmem... bu yüzden de beni mutsuz eder... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 samimi cevaplariniz icin tesekkürler mtmtk5, olumlu bir sonuc cikmamissada arama cesareti gösterdiginiz icin sizi tebrik ederim rica ederim, hayatı kavramakta hep zorlanmışımdır ama galiba herkesin düşüncesine saygı göstermek gerekiyor, onu aradığım zaman kendimi nadiren "aşık" hissettiğim durumlardan bir tanesiydi, ama diğer taraftan belki de sonucun olumsuz olması her ikimiz için de iyi olmuş olabilir, insan her düşüncesini doğru zannediyor bazen, ama yanıldığımız durumar da çok fazla, ama aşk aşktır, aşk gerçektir, aşk güzeldir, ama bu da hayattır, zordur, galiba da aşkın engellendiği durumlar da çoktur, iyi günler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.