Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Hemen Şahin Uçar'ı hatırladım, Hocam sen yazıyorsun da biz senin yazdıklarından hiçbir şey anlamıyoruz demişlerdi. Zira Uçar lisana hakimdi ama etrafında oturup da onu eleştiren daha da açık anlamıyla elemek isteyenler dil bilmiyorlardı. Tarih felsefesi kitabı sahibi Uçar anlaşılmamaya devam ediyor.... Zira anlamak mefhumunun biraz bilmekle münasebeti olduğu izahtan varestir...

Refika Sultan'ı yazdığında Ali Akyıldız'da aynı hususta tenkit edilmişti. Hem de kendi talebeleri tarafından. Ali bey ise 'eğer bu kadar dil bilmiyorsanız tavsiyem bu kitabı hiç okumayın' şeklinde olmuştu, doğrudur, zira bu kitap dil öğretmek için değil bilgi vermek için yazılmıştı. neticede Refika sultan da çok satan kitaplar listesine girmişti, pekala çok okundu mu deyü sorarsanız onu pek zannetmiyorum.....

Cüneyt Özdemir'e gelince elbette Cüneyt Pakistanda, pakicede medresenin Türk dilindeki anlamını bilmiyordu. Bu iyimser tahminimiz. Şayet bilseydi pakicedeki medrese tanımının ve pakistandaki medrese olgusunun bu ülke için medrese ile ilgisi olmadığını düşünüp bunu Kuran kursu olarak ifade ederdi, lakin bilmiyordu. Fakirlikten beli çökmüş bir milletin çocukları için bulduğu tek çıkış kapısının medrese olduğu bir ortamda, Bir Amerikalı Şahin misali bu binalara neden saldırmıştı ???? 2 ay sonra o binalardaki sivillerin üzerine Amerikalılar bomba yağdırmaya başladığında Cüneyt gibiler mutlu mu olacaklar ???

Bu medreseler çağdaş mıdır ? asla.

Bu medreselerde verilen eğitim ya da öğretim tarzı uygun mudur ? kesinlikle değil.

Bu insanlar modern eğitim hakkından kendi rızaları ile mi ferağat etmişlerdir ? hiç de değil.

Pakistanlılar salak mıdır ki modern eğitim merkezleri dururken çocuklarına çağın dışında bir uslupla eğitim verdirmektedirler. Hayır.

Acaba daha dün Irak için dünyanın en tehlikeli silahları ile donanık ülkesidir , saldır Amerka deyü alkış tutanlar , o köşe yazarları, o program yapıcıları sadece cahil midir yoksa ayni zaman da katil mi ?

Pakistan bizim dost ve kardeş ülkemizdir deyip, bu ülkenin başındaki adama Türkiye'de eğitim almıştır deyip, Nükleer denemelerimizi bu nülkede yapıyoruz, askeri ortağımızdır deyip bu ülkenin eğitimine katkı sağlamak , yardım düzenlemek, insanına el uzatmak ayrı birşeydir, bu insanları terörist deyü afişe etmek farklı bir şeydir. Yineliyorum yalnızca bomba atan amerkan pilotları katil değildir, aslında bunlar en küçük katildir, asıl katiller Irak'a çıkarma yapmak için ABEDE'ye çanak tutan TVler, gazeteler vesairedir.

İnsanlara oryantalist bir şekilde yaklaşıp onları aşağılayıp , hak gaspetmekle insanlara yardım için gönüllü olmak arasında şeref ile şerefsizlik arasındaki uçurum kadar fark vardır, görelim.

Son günlerde özellikle bazı coğrafi bölgelerin Amerikan sahasına açılması için tüm dünya genelinde propoganda yapıldığını müşahade ettik, mevzunun güncelliği budur...

BİT

Bozan

İhtiyar

Teşkilatı

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.