Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 18 yıl Herkese merhaba, ben universiteden yeni mezun oldum ( 4yıllık lisans ) Haziran ayı sonunda diplomamı aldım okul bittikten sonra hiç çalışmadım tatil yapıorum su anda almanyaya gitmek istiorum alman bir arkadasımdan davetiye yollamasını istedim davetiye suan elimde istanbulda yasıyorum. yasadıgım evin tapusu benim uzerime ancak calısmadıgım icin bir sorun cıkarılarmı onu merak ediyorum annem babamda calısmıyor / daha dogrusu resmi olarak calısmıyorlar / ikiside sigortasız calısıyor... o yuzden annem babam benim gecimimi asglıyor dersem ispat edemicem bunu baska bir kisiyi sponsor olarak gosterebilirmiyim? yakınlık derecesi ne olmalı? bana vize gorusmem icin de biraz püf noktaları soylerseniz sevinirim mehmet
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 18 yıl Yazar Birde unuttugum bir sey var eklemek istiyorum daha once amerikaya gittim 2004 senesinde schengen vizem hic yok ama onceki pasaportumu kaybettigim icin yenisini cikarttim onda vizem gorunmuyo dogal olarak amerikan vizesinin yardımı olurmu ve alman konsoloslugunda bunu nasıl ıspat edebilirim?? mehmet
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.