Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl Gördüğüm en güzel japon filmlerinden birisidir. İçinde o kadar güzel müzikler var ki, İzlerken farkediyorsunuz zaten, kapılıyorsunuz... İzleyin, hak vereceksiniz... Özellikle bu;
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl güzel bir paylasim Tengeriin bosig, suan bu filmi izlerken..aklima izledigim baskasi geldi..fakat ismini hatirlayamadim birtürlü..oda Japon filmi di kisaca söyle anlatayim belki biliyorsundur yatili bir okulda tek bir ögretmenden hususi ders gören bir ögrenci..bu ögrenci hep ayni ögretmeni gibi olmak istiyor, fakat bir sinavdan gecmesi gerekiyor bu ise.. ögretmenin avcunun icersin de bulunan yüzük.. yani avcunu acmasi gerekiyor ögretmenden yüzügü alabilmesi icin..kuveti tabiki senelerce yetmiyor her yil bir defa deniyorlar acamiyor..bu arada olgunlasiyor ve hayatin sinavlarindan geciyor tabiki bircok seyi ögreniyor..kuvetle yapilan seyleri sadece düsünerek te yapilabilecegini ögreniyor birde sanki hep 6 ci hisi vardi..sonunu hatirlayamiyorum yüzügü alabilmismiydi diye.. fakat cok uzun bir dizi di..ismi neydi bu filmin bilirmisin anlatmaya calisdigimin Saygilar
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar güzel bir paylasim Tengeriin bosig, suan bu filmi izlerken..aklima izledigim baskasi geldi..fakat ismini hatirlayamadim birtürlü..oda Japon filmi di kisaca söyle anlatayim belki biliyorsundur yatili bir okulda tek bir ögretmenden hususi ders gören bir ögrenci..bu ögrenci hep ayni ögretmeni gibi olmak istiyor, fakat bir sinavdan gecmesi gerekiyor bu ise.. ögretmenin avcunun icersin de bulunan yüzük.. yani avcunu acmasi gerekiyor ögretmenden yüzügü alabilmesi icin..kuveti tabiki senelerce yetmiyor her yil bir defa deniyorlar acamiyor..bu arada olgunlasiyor ve hayatin sinavlarindan geciyor tabiki bircok seyi ögreniyor..kuvetle yapilan seyleri sadece düsünerek te yapilabilecegini ögreniyor birde sanki hep 6 ci hisi vardi..sonunu hatirlayamiyorum yüzügü alabilmismiydi diye.. fakat cok uzun bir dizi di..ismi neydi bu filmin bilirmisin anlatmaya calisdigimin Saygilar Ya Birce, bilemedim valla Ama bulursam mutlaka haberdar ederim seni. Bence Japonların en iyi yaptığı şey korku filmi yapmak. "Shutter" diye bir film var; "-Ben hiç korkmam" diyen kuzenimi yatağından fırlattırmıştı... Birde "Ölüm Oyunu" diye bir japon filimi vardı. Biraz uçuk, hayali bir konusu vardı ama güzeldi...
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl yok yok korku filmi degil di yazini simdi gördüm, cikmisim sen yazarken.. ögretmeni gibi olmak istiyor diye yazdim ya..birde avucunda ki yüzük alsin da istedigi o yüzük degil di..ögretmenin birsegin de bir isaret vardi Tätowierung getiremedim simdi Türkcesini..onun aynisini istiyordu fakat bu isareti de alabilmesi icin olgunlasmasi gerekiyordu , ögretmenin de gayesi buydu saten o yüzden de, anca avcumu acabilir isen yüzügü alabilir isen..olur demis di bu arada aciyi, hisetmeyi, duygularini kontrol altina almayi ve daha bircok seyleri ögrenmis di takildim kaldim ben simdi bu Filmde iyimi Selamlar
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.