Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Gördüğüm en güzel japon filmlerinden birisidir.

İçinde o kadar güzel müzikler var ki,

İzlerken farkediyorsunuz zaten, kapılıyorsunuz...

İzleyin, hak vereceksiniz...

Özellikle bu;

Gönderi tarihi:

güzel bir paylasim Tengeriin bosig, suan bu filmi izlerken..aklima izledigim baskasi geldi..fakat ismini hatirlayamadim birtürlü..oda Japon filmi di

kisaca söyle anlatayim belki biliyorsundur

yatili bir okulda tek bir ögretmenden hususi ders gören bir ögrenci..bu ögrenci hep ayni ögretmeni gibi olmak istiyor, fakat bir sinavdan gecmesi gerekiyor

bu ise.. ögretmenin avcunun icersin de bulunan yüzük.. yani avcunu acmasi gerekiyor ögretmenden yüzügü alabilmesi icin..kuveti tabiki senelerce yetmiyor

her yil bir defa deniyorlar acamiyor..bu arada olgunlasiyor ve hayatin sinavlarindan geciyor tabiki bircok seyi ögreniyor..kuvetle yapilan seyleri sadece düsünerek te yapilabilecegini ögreniyor

birde sanki hep 6 ci hisi vardi..sonunu hatirlayamiyorum yüzügü alabilmismiydi diye.. fakat cok uzun bir dizi di..ismi neydi bu filmin bilirmisin anlatmaya calisdigimin :)

Saygilar

Gönderi tarihi:
  • Yazar
güzel bir paylasim Tengeriin bosig, suan bu filmi izlerken..aklima izledigim baskasi geldi..fakat ismini hatirlayamadim birtürlü..oda Japon filmi di

kisaca söyle anlatayim belki biliyorsundur

yatili bir okulda tek bir ögretmenden hususi ders gören bir ögrenci..bu ögrenci hep ayni ögretmeni gibi olmak istiyor, fakat bir sinavdan gecmesi gerekiyor

bu ise.. ögretmenin avcunun icersin de bulunan yüzük.. yani avcunu acmasi gerekiyor ögretmenden yüzügü alabilmesi icin..kuveti tabiki senelerce yetmiyor

her yil bir defa deniyorlar acamiyor..bu arada olgunlasiyor ve hayatin sinavlarindan geciyor tabiki bircok seyi ögreniyor..kuvetle yapilan seyleri sadece düsünerek te yapilabilecegini ögreniyor

birde sanki hep 6 ci hisi vardi..sonunu hatirlayamiyorum yüzügü alabilmismiydi diye.. fakat cok uzun bir dizi di..ismi neydi bu filmin bilirmisin anlatmaya calisdigimin :)

Saygilar

Ya Birce, bilemedim valla :(

Ama bulursam mutlaka haberdar ederim seni.

Bence Japonların en iyi yaptığı şey korku filmi yapmak.

"Shutter" diye bir film var;

"-Ben hiç korkmam" diyen kuzenimi yatağından fırlattırmıştı...

Birde "Ölüm Oyunu" diye bir japon filimi vardı.

Biraz uçuk, hayali bir konusu vardı ama güzeldi...

Gönderi tarihi:

yok yok korku filmi degil di :)

yazini simdi gördüm, cikmisim sen yazarken..

ögretmeni gibi olmak istiyor diye yazdim ya..birde avucunda ki yüzük

alsin da istedigi o yüzük degil di..ögretmenin birsegin de bir isaret vardi Tätowierung getiremedim simdi Türkcesini..onun aynisini istiyordu

fakat bu isareti de alabilmesi icin olgunlasmasi gerekiyordu , ögretmenin de gayesi buydu saten

o yüzden de, anca avcumu acabilir isen yüzügü alabilir isen..olur demis di

bu arada aciyi, hisetmeyi, duygularini kontrol altina almayi ve daha bircok seyleri ögrenmis di

takildim kaldim ben simdi bu Filmde iyimi :)

Selamlar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.