Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar NATALIA,egzorsist ikinizede teşekkür ederim yeniyim bişey bilmiyorum incelemedeyim itiraf edeyim şimdisen hoşuma gitti
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 17 yıl Güseldir.. Kendi sitemis die övmüş olmayalım ama on parmagında 11 marifet
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 17 yıl Hoşgeldiniz sevgili İSİS, Halınız hazır, limuzin de siz kapıdan çıkar çıkmaz orada olur. İsis güzel bir tercih olmuş bence, çok anlamlı...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 17 yıl Hoşgeldiniz sevgili İSİS,Halınız hazır, limuzin de siz kapıdan çıkar çıkmaz orada olur. İsis güzel bir tercih olmuş bence, çok anlamlı... hoşgeldinn.. Bu arada ne çok kırmızı halın ve limuzinin varmış senin Taylan Abi çok zenginsin heralde
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 17 yıl Hoşgeldin sevgili İSİS... Ne güzel bir nic bu böyle.. Sanıyorum Eski Mısır' tarihinin başından sonuna kadar, İsis, Mısır'ın en büyük tanrıçası olmuştur. Yararlı bir tanrıçadır ve sevgisi tüm yaşayan canlıları kapsayan bir annedir. Ona tapınma Mısır'ın sınırlarının çok ötesinde İngiltere'ye bile yayılmıştır. Klasik yazarların eserleri, O'nu Persephone, Tethys, Athene, Osiris'i ise Hades, Dionysos ve diğer yabancı tanrılar ile eşleştirmiştir. Harika... Mısır hep ilgimi çekmiştir... Neyse umarım güzel paylaşımlara yelke olursunuz... Kleopatra İsis'e adaklarını sunarken.
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl pek katılmış gibi durmuyorsunuz.. kafayı uzatıp gitmişsniz.. neyse hoşgeldiniz..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl Bu arada ne çok kırmızı halın ve limuzinin varmış senin Taylan Abi çok zenginsin heralde Gönül zenginliği olsa gerek. Ceplerimin boş olmasından anlıyorum bunu da
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Hoşgeldin sevgili İSİS...Ne güzel bir nic bu böyle.. Sanıyorum Eski Mısır' tarihinin başından sonuna kadar, İsis, Mısır'ın en büyük tanrıçası olmuştur. Yararlı bir tanrıçadır ve sevgisi tüm yaşayan canlıları kapsayan bir annedir. Ona tapınma Mısır'ın sınırlarının çok ötesinde İngiltere'ye bile yayılmıştır. Klasik yazarların eserleri, O'nu Persephone, Tethys, Athene, Osiris'i ise Hades, Dionysos ve diğer yabancı tanrılar ile eşleştirmiştir. Harika... Mısır hep ilgimi çekmiştir... Neyse umarım güzel paylaşımlara yelke olursunuz... Kleopatra İsis'e adaklarını sunarken. hoşbulduk evet beni tanımlıyan bir nic inanıyorumki çok güzel paylaşımlara ortak olucaz sevgiler
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar pek katılmış gibi durmuyorsunuz.. kafayı uzatıp gitmişsniz.. neyse hoşgeldiniz.. dur biraz daha yeniyim ısınma hareketlerinde başladım balıklama atlamakda olmaz hoşbulduuk
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Hoşgeldiniz sevgili İSİS,Halınız hazır, limuzin de siz kapıdan çıkar çıkmaz orada olur. İsis güzel bir tercih olmuş bence, çok anlamlı... teşekkür ederim çok incesin ama rengarenk çiçekli bir yol ve beyaz bir atın çektigi atarabasını tercih ederim sevgiler Taylan Abiii
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl merhabalar Merhabalar... Hoşgeldiniz.. Yeteneklerin arasında olan bir büyü yaparmısın bana yok diyorsan falıma bak.?
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar Merhabalar... Hoşgeldiniz.. Yeteneklerin arasında olan bir büyü yaparmısın bana yok diyorsan falıma bak.? teşekkür ederim hoşbulduk yok öyle bir yetenegim diyorum ama çok ilginçtirki yeni tanıştıgım insanlar beni görünce kahve içip kapatma ihtiyacı duyuyorlar bilmiyorum desemde ısrar ediyorlar acaba varda öyle bir yetenegim farkındamı degilim fala inanmam ama bu gibi isteklerden bıktım bir falcıya gittim bana niye geldin sen her şeyi biliyorsun dedi inanmayan ben tüylerim ürperdi sonra düşündüm bu falcı kadın bir kafede yüzlerce kişiye fal bekıyor ve bende 11 kişiydim yorgunlıktan konuşamaz haldeydi başından atmak için salladı sonra tanıdık bir kaç kişiyede aynı laflarıda söyledigini duyunca dogru tahmin dedim ama ilerde öyle bir yetenegin farkına varırsam ilk falına bakıcam kişi sizsiniz
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl teşekkür ederim hoşbulduk yok öyle bir yetenegim diyorum ama çok ilginçtirki yeni tanıştıgım insanlar beni görünce kahve içip kapatma ihtiyacı duyuyorlar bilmiyorum desemde ısrar ediyorlar acaba varda öyle bir yetenegim farkındamı degilim fala inanmam ama bu gibi isteklerden bıktım bir falcıya gittim bana niye geldin sen her şeyi biliyorsun dedi inanmayan ben tüylerim ürperdi sonra düşündüm bu falcı kadın bir kafede yüzlerce kişiye fal bekıyor ve bende 11 kişiydim yorgunlıktan konuşamaz haldeydi başından atmak için salladı sonra tanıdık bir kaç kişiyede aynı laflarıda söyledigini duyunca dogru tahmin dedim ama ilerde öyle bir yetenegin farkına varırsam ilk falına bakıcam kişi sizsiniz Nezaketinize bende teş.ederim. Çok iyisiniz bana öncelik tanıdığınız için.. fala tek başına bakmak uğursuzluktur benide yanına almanıza çok sevindim. Senin bu kıyağına karşı bende torosların vahşi yollarından beraber tırmanıp yol boyundaki ağaçlardan pembe erik toplayacağım size...
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar hoş geldiniz.. ne iyi ettinizde geldinizz..hani çikolatam hoş bulduuk çok teşekkür ederim :
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar İSİS hoşgeldin .. nick nerden aklına geldi? teşekkürler külkedisi : bütün dişi ilahların en popüleri ve sanat tanrıcası olmasından dolayı.
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl Yazar hoşgeldin isis ne tanrısı ? slm aysum mısır'ın en büyük tanrıcası,simgesi sirius yıldızı ve sanat tanrıcasıdır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.