Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2024 Ara 1 Ünlü mutfak okulu Institut Paul Bocuse’de başlayan eğitim, Paris’teki efsanevi mutfaklarda edinilen deneyimler ve İstanbul’da Arkestra ile taçlanan bir kariyer. Michelin Yıldızlı şef Cenk Debensason, mutfağa olan tutkusunu, yaratıcı vizyonunu ve Türk gastronomisine ilişkin hayallerini bizimle paylaştı. Yemek, müzik, ambiyans üçgeninde bir lezzet durağına dönüşen Arkestra’nın perde arkasına ve şefin yemek dünyasıyla ilgili görüşlerine yakından bakıyoruz. AfiyetleHaberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.