Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_020020.jpg

Ünlü mutfak okulu Institut Paul Bocuse’de başlayan eğitim, Paris’teki efsanevi mutfaklarda edinilen deneyimler ve İstanbul’da Arkestra ile taçlanan bir kariyer. Michelin Yıldızlı şef Cenk Debensason, mutfağa olan tutkusunu, yaratıcı vizyonunu ve Türk gastronomisine ilişkin hayallerini bizimle paylaştı. Yemek, müzik, ambiyans üçgeninde bir lezzet durağına dönüşen Arkestra’nın perde arkasına ve şefin yemek dünyasıyla ilgili görüşlerine yakından bakıyoruz. Afiyetle

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.