Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Merhaba....Arkadaşlar doğru yerdeyiz dimi.! Ayılanların ve bayılanların buluştuğu yer.? O zaman hadin bakalım.. bıdı bıdı vıdı vıdı bide veni vidi vici.. Hemen pes etmek yok. Direnin ki; Bedeli ödenen her kavgada, Güzelleşen bir dünyanın özgür çocukları olsun... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 sedelınaya rakıp geldı hosgeldın dogru yerdesın Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Vayyyy sıkı bi selam vermişsin Hadin bakalım buyur hoşgeldin ayılıp bayılanların arasına Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Nice zamandır kimseyi kırmızı halılar ile karşılamamıştık; Hoşgeldin. Ne iyi yaptın da geldin. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 sedelınaya rakıp geldı Olabilir.. Ama Sedoş'un üstesinden gelemeyecegi rakip yok.. Hoşgeldin Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 sedelınaya rakıp geldı hosgeldın dogru yerdesın Kim bu sedelina.. Hoşbulduk Anlama ve kavrama çerçevesinde kendine yabancılaşmasını oldukça iyi sağlayan bir yermi.? Vayyyy sıkı bi selam vermişsin Hadin bakalım buyur hoşgeldin ayılıp bayılanların arasına Buyurduk Hoşbulduk Platonik olarak ömden yazışanlar birbirine aşıktır. Sık yaşanan bir durum değildir.. Nice zamandır kimseyi kırmızı halılar ile karşılamamıştık;Hoşgeldin. Ne iyi yaptın da geldin. Kırmızı olsun göz doldursun diyorsun.Olsun bakalım kırmızı halıdada boy gösteririz. Hoşbulduk Kurslara katılan evli çiftlerin durumunamı düştük ''Sen iyi yaptın ben en iyi yaptım'' hoşgeldinnn Teşekkürler. Olabilir.. Ama Sedoş'un üstesinden gelemeyecegi rakip yok..Hoşgeldin Tüm varyansları yaşayan biridir diyorsun bu sedoş üzüldüm. Hoşbulduk Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 sedelınayı merak etme o gelır senı bulur kendıne yabancılasmakmı ben hıc bu sekılde dusunmemeıstım Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 hoşgeldin. Hoşbulduk egzo sedelınayı merak etme o gelır senı bulur kendıne yabancılasmakmı ben hıc bu sekılde dusunmemeıstım Bekliyorum bu sedoşu düşün jön düşün belli değer yargılarından yoksun kalmayı isteyip,kendi pişirdiklerini kendin yemeyi denersin, başkalarını düşünmeden yani monotonluktan bunalıma girilir. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 sabahın köründe bu kadar düşündürücü konuşmasan da daha düzden sölesen he ne dieceksen Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Ne yaparsın egzo..Öfkemi yapraklara yazıyorum sonbaharda başlarına dökülsün diye.!! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ben piskolog yada dil bilimci değilim tabi buda senin bakış açın bari sonbaharda doğru kişilerin kafasına dökülüyorlarmı ? yada bir odun alsanda yaprakları beklemesen hım Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 ben piskolog yada dil bilimci değilim tabi buda senin bakış açın Egorsist cevabın bu olması gerekmezdi. Günlerden birgün gittiğim pit pazarında karşılaştığım hanımefendinin söylediklerini zihnimde canlandırdın.?? Başımı haklısınız anlamındada sallardım. : clover : verebilirdim..ama neyse.. bari sonbaharda doğru kişilerin kafasına dökülüyorlarmı ? yada bir odun alsanda yaprakları beklemesen hım Tabikiii egzo herkesin hava attığı yerde benim rüzgarım eser. Zamanı gelince herkes görür duyar.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 evet iddalısında cevabın bu olması gerekmezdi belki ama içimden o an o şakilde yazmak gelmişti ben sana başımı sallamadan bu kendine olan güveninden dolayı verebilirim ama... ve ayrıca beklenen günün kısa olmasını ve neler olacağınıda merak ettim açıkcası Alıntı
Φ SN_SVLY Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Bu iş burada bitmez.Yani bu şarkı burada bitmez misali.... Aşağılardan gelen talepler o kadar çok ve kaliteli ki, bitiremeyiz. Beklenen gün geleceğinden çekilen çileye katlanıyorum. Yoksa egzo merdivenden inerken karşımıza çıkan yazı olur.. çekilen çileyle kalırız. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 aslm hoşgeldin SN_SVLY çabuk kaynaşıon çok sıcak olmandanmıdır??? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.