Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 20 yıl 1-Ilk görüste aska inanir misin ? Yoksa disari cikip tekrar mi gireyim? 2-Affedersiniz! Biz kücükken farkli okullarda okumamis miydik? 3- Sirtina dokunup: Aman allahim gercekten omuz kemikleri!! Ben bunlari kanat sanmistim! 4- Cukulatadan bebeklerimiz bir dügün pastasinin üstünde sence de güzel görünür mü ? 5-Saati sorun.9'u 5 mi geciyor? Bugün pazartesi 28 mart 9.05..Sizinle tanistigimin günü ve zamani aklimda tutmam gerekli de! 6-Oturdunuz, konustunuz ve kalkti gidiyor..Birsey unutmadin mi?Neyi? Beni.! 7- Bu sehirde yabanciyim . Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? 8- Baban uzayli miydi? Senin gibi birsey yeryüzünde yok cünkü! 9-Telefon numarami unutmusum, seninkini ödünc alabilir miyim? 10-Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadin, bir imza alabilir miyim? 11-Erkek"Sesi sen de duydun mu?" Ne sesi? Ben birsey duymadim! Kalbim kirildi 12-Baban hirsiz miydi? Hayir ! Ne Alaka?!? Gözlerinin yerine konulan elmaslari kim,nerden caldi o zaman? 13-Bana yolu tarif edebilir misiniz? Kiz: Ne yolu? Nereye? Kalbine 14-Beni bir cimcikler misin Kiz: Neden? Bu güzellik gercek olamaz! Rüya görüyorum sanirim 15-Annenle baban zamaninda karsilasmasaydi, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! 16- Siz Aktuel'in kapagindaki kiz degil misiniz? 17-Umarim suni solunumdan anliyorsundur..Solugum kesildi seni görünce!
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2009 16 yıl 1-Ilk görüste aska inanir misin ? Yoksa disari cikip tekrar mi gireyim? 2-Affedersiniz! Biz kücükken farkli okullarda okumamis miydik? 3- Sirtina dokunup: Aman allahim gercekten omuz kemikleri!! Ben bunlari kanat sanmistim! 4- Cukulatadan bebeklerimiz bir dügün pastasinin üstünde sence de güzel görünür mü ? 5-Saati sorun.9'u 5 mi geciyor? Bugün pazartesi 28 mart 9.05..Sizinle tanistigimin günü ve zamani aklimda tutmam gerekli de! 6-Oturdunuz, konustunuz ve kalkti gidiyor..Birsey unutmadin mi?Neyi? Beni.! 7- Bu sehirde yabanciyim . Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? 8- Baban uzayli miydi? Senin gibi birsey yeryüzünde yok cünkü! 9-Telefon numarami unutmusum, seninkini ödünc alabilir miyim? 10-Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadin, bir imza alabilir miyim? 11-Erkek"Sesi sen de duydun mu?" Ne sesi? Ben birsey duymadim! Kalbim kirildi 12-Baban hirsiz miydi? Hayir ! Ne Alaka?!? Gözlerinin yerine konulan elmaslari kim,nerden caldi o zaman? 13-Bana yolu tarif edebilir misiniz? Kiz: Ne yolu? Nereye? Kalbine 14-Beni bir cimcikler misin Kiz: Neden? Bu güzellik gercek olamaz! Rüya görüyorum sanirim 15-Annenle baban zamaninda karsilasmasaydi, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! 16- Siz Aktuel'in kapagindaki kiz degil misiniz? 17-Umarim suni solunumdan anliyorsundur..Solugum kesildi seni görünce! Bir şey söyliyeyimmi bunların hiç biri işe yaramaz,yukarıda yazılanlardan herhangi birini bir kıza yada kadına uygulamaya kalkarsanız size bir sineğe bakılıyormuş gibi bakılacaktır hatta yukarıda yazılan maddelerden bazıları ciddi hakaretler işitmenize sebeb olabilir söylemedi demeyin
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 16 yıl 1-Ilk görüste aska inanir misin ? Yoksa disari cikip tekrar mi gireyim? çık bıdaha dönme 2-Affedersiniz! Biz kücükken farkli okullarda okumamis miydik? hönk 3- Sirtina dokunup: Aman allahim gercekten omuz kemikleri!! Ben bunlari kanat sanmistim! o omuzum değil kalçam sapıkmısın sen 4- Cukulatadan bebeklerimiz bir dügün pastasinin üstünde sence de güzel görünür mü ? bana alacağın arabada daha şeker görunur 5-Saati sorun.9'u 5 mi geciyor? Bugün pazartesi 28 mart 9.05..Sizinle tanistigimin günü ve zamani aklimda tutmam gerekli de! ee her yıl hatırlayacakmısın bakalım kırmam mı kafanıı 6-Oturdunuz, konustunuz ve kalkti gidiyor..Birsey unutmadin mi?Neyi? Beni.! dıyecek kelıme bulamıyorum tam uyuz edıcı 7- Bu sehirde yabanciyim . Bana evinin yolunu tarif edebilir misin? 8- Baban uzayli miydi? Senin gibi birsey yeryüzünde yok cünkü! 9-Telefon numarami unutmusum, seninkini ödünc alabilir miyim? 10-Merhaba! Bay Watch'un son bölümünde harika oynadin, bir imza alabilir miyim? 11-Erkek"Sesi sen de duydun mu?" Ne sesi? Ben birsey duymadim! Kalbim kirildi 12-Baban hirsiz miydi? Hayir ! Ne Alaka?!? Gözlerinin yerine konulan elmaslari kim,nerden caldi o zaman? 13-Bana yolu tarif edebilir misiniz? Kiz: Ne yolu? Nereye? Kalbine 14-Beni bir cimcikler misin Kiz: Neden? Bu güzellik gercek olamaz! Rüya görüyorum sanirim 15-Annenle baban zamaninda karsilasmasaydi, yeryüzündeki en mutsuz insan ben olurdum! 16- Siz Aktuel'in kapagindaki kiz degil misiniz? 17-Umarim suni solunumdan anliyorsundur..Solugum kesildi seni görünce! devam edemedım ciddi ciddi sinirbozucu
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2009 16 yıl 8- Baban uzayli miydi? Senin gibi birsey yeryüzünde yok cünkü! insan kendini E.T yerine koyar yav bu sözü duyunca
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2009 16 yıl Bir şey söyliyeyimmi bunların hiç biri işe yaramaz,yukarıda yazılanlardan herhangi birini bir kıza yada kadına uygulamaya kalkarsanız size bir sineğe bakılıyormuş gibi bakılacaktır hatta yukarıda yazılan maddelerden bazıları ciddi hakaretler işitmenize sebeb olabilir söylemedi demeyin Katiliyorum dediklerine . Yazilanlarin sadece belki birtanesine gulerdim ama bence de hic bir ise yaramaz. Erkekler sakin deneme yapmayin . Yok yok vaz gectim sizler deneyin sonra gelin yazin bayanlar nasil bir tepki verdiklerini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.