Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 18 yıl OKAN YALABIK diye bi oyuncu var.bi zamanlar da mehmet yalabık diye birini tanımıştım. bu ne biçim soyad ya. yala yala bık yani.sizein de dikkatinizi çeken tuhaf soyadlar oluyor mu?
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 18 yıl OKAN YALABIK diye bi oyuncu var.bi zamanlar da mehmet yalabık diye birini tanımıştım. bu ne biçim soyad ya. yala yala bık yani.sizein de dikkatinizi çeken tuhaf soyadlar oluyor mu? Sayın Taunus... "Yalabık"ın anlamı "Kıvılcım"dır... Dilimizde olmayan ve kullanılmayan bir kelime değildir. Yörükler "Kıvılcım" kelimesini hiç kullanmazlar mesela. "Kıvılcım çıkardı" yerine "Yalabık attı" derler... Mesela yeğenim "Şimşek" kelimesini öğrenmediği zamanlarda Şimşek çaktığı zamanlarda gökyüzüne bakıp "Yalabık atıyooo" derdi... Her gün dağıttım kredi kartı sahiplerinin o kadar tuhaf soy isimleri var ki... Ama yazıp alaya almış olmak istemem...
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 18 yıl böyle bir anlamı olduğunu tahmin ediyordum.ama gene de soyadı olarak alınamayacak kadar kötü bir yan anlamı da var .
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 18 yıl böyle bir anlamı olduğunu tahmin ediyordum.ama gene de soyadı olarak alınamayacak kadar kötü bir yan anlamı da var .
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 18 yıl Ama yazıp alaya almış olmak istemem... olay budur taunus böyle şeyler komik geliyorsa kendine saklanmalıdır dışardan çok çirkin görünüyorda
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 18 yıl Bir soyadının komik veya kötü bir yan anlamı varsa bu insanlar isterlerse mahkemeye başvurup değiştirebiliyorlar.
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2007 17 yıl OKAN YALABIK diye bi oyuncu var.bi zamanlar da mehmet yalabık diye birini tanımıştım. bu ne biçim soyad ya. yala yala bık yani.sizein de dikkatinizi çeken tuhaf soyadlar oluyor mu? Neden ki, nereden tanıyordun ki? Doğrusunu söylemek gerekirse hakikaten ilginç bir soyad
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.