Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl kimsecikler yok,film mi izlesem mesela,yoksa bişey mi yesem mesela,öylesine yazsam mı ? mesela.. hoşgeldin
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 17 yıl kucukken amcam benı7 kere havaya atmıs 6 kere yakalamıs ondan ben boleyım mesela yanı
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2008 17 yıl Mesela ben son derece ağzı sıkı bir insanım.......birine cevap vermeden ötekine lafı çakarım.....
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Mesela hımm hımm mesela işte yani kısaca mesela arkası gelmiyor
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl bende hayal insanın en güçlü özelliklerinden biridir desem mesela ?
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Hayalede işim olmaz desem yada hayal kurmayan insan varmıki desem
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl ama tezat oldu şimdi değil mi luci ? sen varsayımlarla iş yapmazdın? mesela sen şimdi varsayımcımı oldun
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Seni kırmayım diye mesela dedim lafımın arkasındayım hayalle,meselayla,işim olmaz desem m.....la
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl Gönül dediğin nedirki egzo bu aralar karıştı iyice desem m....la
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 17 yıl her zaman muntazam olacak diye bişey mi var luci sende çok melankolik oldun canımmm, mesela kırlara gitsen, deniz kenarı mesela.. martılar vesaire..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.