Φ sugar baro Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 ARKADAŞLAR NE OLACAK BU HABERLERİN HALİ MAGAZİN PROGRAMIMI SEYREDİYOZ HABERMİ.... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 walla ben haber seyretmek için sadece ntv yi seçiyorum.diğer kanallardaki haberler ********* ötesi magazin dolu.banane milletin sevgilisinden Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 banane milletin sevgilisinden diyoruz ama nasıl uyuşturmuşlar beyinleri seyrediyor herkes sorarsın ne seyrediyonuz diye söylerler ben hep haber programları ve belgesel seyrederim ama her ne hikmetse gelinli kaynanalı veya televole türevli programlarda ne var ne yok hepsini bilirler hem karşıyız dır hem de seyrederiz reyting rekorları kırdırırız onlara Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 canım ben belgesel de seyretmem magazinde.haberleri de sadece ntv de seyretmeyi seviyorum.onun haricinde dizi seyrederim filmde ama hiç magazin ya da yarışmalar ilgimi çekmedi.bende yalan yok.içim neyse dışımda odur walla seyretmedim ya Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 valla sırf haber seyretmek isteyenelrin izliyeceği kanallarda var geyik seyretmek isteyenlerin izleyeceğide. yani ntv izlersin tv8 izlersin, bir sürü. tercih meselesi. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 haber için en iyi kanal ntv.. diğer kanallardaki haberler magazin programına döndü.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.