Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaslar selam. ben derdim cook buyuk benim erkek arkadasım eskiden bi kaç kızla yatmışş,we ben cok kıskanıyorum ne yapıcam.. yani bende sütten cıkmıs ak kaşık değilim ama olsun o yapmamalıydı:(

Gönderi tarihi:

hahahah :))

kız sen şey değil misin 7 yıllık erkek arkadasından ayrılan hani

adam senı bolca boynuzlamıs dıye :lol:

bosver sen de yapmıssın işteee.. ak kaşık değilmişsin kim ak kaşık ki baksana adamına yemedıgı nane kalmamıs hani belkı evlenmedım dahayapabılırım dıye dusunup umursamamıstır ama ortam senın ortamından hatunlarla düşüp kalkmış bunu kıskanmak yerıne kızmalısın

o kadınların çir.k.fliklerını mı kıskanıon

sen de onlar gıbı olsan mı kıskanmıcan

salla yaa

adam da piiis , kadınlar ondan da pis miş ..

adam yatmak ıster dıye kabul etsen kadının yapmaması lazım senı bıle göre..

kıskanma bılakis kızman lazım gözun görmesın onu yani..

kıskanma tamam mı sakın :excl:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hayır ben o değilim.. ben 2 yıldır birlikteyim ama benden yıllar once yapmış.... ama bence yapmamalıydı.. hala deliriyorum yardım edin bana

Gönderi tarihi:
hayır ben o değilim.. ben 2 yıldır birlikteyim ama benden yıllar once yapmış.... ama bence yapmamalıydı.. hala deliriyorum yardım edin bana

E nıye yapmasın

bakir mi geldım sana dedı?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ya ne bileim böle tipinde yapacak tip yoktu:( kendi halinde bi dinci cocuktu.. ya bi de ben cok kıskancım.. ilaç varmı ilaç

Gönderi tarihi:
ya ne bileim böle tipinde yapacak tip yoktu:( kendi halinde bi dinci cocuktu.. ya bi de ben cok kıskancım.. ilaç varmı ilaç

offf ne beklıyosun sen bızden?

boyle mı demelıyız ? al dıyorum oku bak

''

kıskanmalısın tabiki kızımmm

kaç kız eli değmiş ona artık ıyyyy **********i onla mı çıkıon halaaa

yani ciddiye alabılırsın bu yazımı gıdıp **********... ok ?

Gönderi tarihi:
arkadaslar selam. ben derdim cook buyuk benim erkek arkadasım eskiden bi kaç kızla yatmışş,we ben cok kıskanıyorum ne yapıcam.. yani bende sütten cıkmıs ak kaşık değilim ama olsun o yapmamalıydı :(

Sevgili molina; (öğreten adam ben değilim, lütfen yanlış anlaşılmasın);

Yaş ilerledikçe (30 oldum ben :) ) bunların kıymeti azalır. Bu demek değil ki, yanlış düşünüyorsun, değil tabii ki. Değer verdin ve sen de haklısın, kim olsa aynı şeyi düşünür, kıskanır.. Ama dert etmeye değmez, günü kurtarmaktan bahsetmiyorum. İş bu hal öyle bir noktaya gelir ki, "sadece seni düşünmesini" istersin. Senden öncekilerin zerre hükmü olmaz. Kadir kıymet'in, aşkın sevda'nın yanlış yerlerde aranmasından mütevellittir söylediğin. Sen bence aşk'ından emin ol.

Sevgili molina, benim bir başlığım var "google'da eski sevgiliyi aramak" oku bence.

Sevgi saygı ile.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sewgili taylan o yazınız okudum ve cok hosuma gitti,keske bende kendi eski sewgilime kfayı taksaydım dedim. ama olmuyor işte.. sen söylesene bi erkek ewlenınceye kadar kızlarla illahi yapmalımıdır?* yada artık bu cok normalde ben mi anormalim

Gönderi tarihi:
sewgili taylan o yazınız okudum ve cok hosuma gitti,keske bende kendi eski sewgilime kfayı taksaydım dedim. ama olmuyor işte.. sen söylesene bi erkek ewlenınceye kadar kızlarla illahi yapmalımıdır?* yada artık bu cok normalde ben mi anormalim

hiçbir şey bilmeyen birini emin ol sende istemezsin....

şanslı kızmışsın B)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ahhhahaaa ****:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.