Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 17 yıl sabah okudum yalancı yazmış benim için ve şuan arıyorum bulamıyorum.. kim ne yalanımı görmüş .beni bu şekilde yargılama! açık açık derdini söyle
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 17 yıl sabah okudum yalancı yazmış benim için ve şuan arıyorum bulamıyorum.. kim ne yalanımı görmüş.beni bu şekilde yargılama! açık açık derdini söyle Bende görmedim karşılaşmadım görsem payını verirdim... Yeşilsu yoksa hayalmi gördün,akıntıya karşı kürekmi çekiyorsun....,,, Sana kimse yalancı diyemez ve yargılayamaz... Diyorsa;karşında seni anlayacak muhattap yoktur sadece o kişinin yaptığı abesle iştigaldir.
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 17 yıl yalancı diyen özürünü diledi.. Ben kimseye böyle faydasız harekette bulunmadım............,,,,
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 17 yıl ----Hııı aferin yola geldin demek....karşındaki insana değer verdiğinin göstergesidir..........,,,
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 17 yıl ii ii Bu yalan konuşana karşı verdiğiniz bir emir çeşitimi oluyor...............??
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.