OCAK:
Sebzeler: Pırasa, kereviz, brüksel lahanası, kara ve kırmızı turp, brokoli, havuç, ıspanak, pazı, karnabahar
Meyveler: Elma, nar, portakal, armut, ayva, greyfurt, mandalina
ŞUBAT:
Sebzeler: Brokoli, brüksel lahanası, karnabahar, pazı, ıspanak, pırasa, pancar, defne yaprağı, havuç, turp
Meyveler: Elma, portakal, greyfurt, ayva
MART:
Sebzeler: Ispanak, havuç, turp, pırasa, brokoli
Meyveler: Elma, muz
NİSAN:
Sebzeler: Taze soğan, taze sarımsak, kuşkonmaz, taze kekik, bakla, marul, semizotu
Meyveler: Çağla, can erik
MAYIS:
Sebzeler: Enginar, bakla, madımak, semizotu, papatya, ebegümeci, domates, salatalık
Meyveler: Çilek, yeşil erik, malta eriği, dut
HAZİRAN:
Sebzeler: Enginar, taze patates, taze fasulye, bakla (ayın ortasına kadar), bezelye, kabak, patlıcan, sivribiber, domates, salatalık, kuzu ıspanak, semizotu, rezene, marul, üzüm yaprağı, taze soğan, taze sarımsak, dereotu, dolmalık biber, çalı fasulyesi.
Meyveler: Kiraz, yeşil erik, malta eriği, kayısı, şeftali, dut
TEMMUZ:
Sebzeler: Domates, salatalık, bezelye, dereotu, kum havucu, taze fasulye, kuzu ıspanak, kabak, patlıcan, semizotu, sivribiber, dolmalık biber, çalı fasulyesi, barbunya fasulyesi
Meyveler: Kayısı, şeftali, kavun, sarı erik, karpuz, ahududu, vişne
AĞUSTOS:
Sebzeler: Domates, salatalık, patlıcan, dolmalık biber, çarliston biber,sivribiber, taze fasulye, barbunya fasulyesi, kabak, mısır, kırmızı salçalık biber
Meyveler: Kayısı, kavun, kırmızı erik, şeftali, vişne, böğürtlen, karpuz, incir, mürdüm eriği, üzüm
EYLÜL:
Sebzeler: Mantar, patlıcan, mısır, pazı, biberiye, barbunya fasulyesi,kabak, dolmalık biber, kırmızı salçalık biber
Meyveler: Mürdüm eriği, fındık, kavun, karpuz, incir, üzüm
EKİM:
Sebzeler: Mantar, fındık, ceviz, ıspanak, yerelması, pırasa, lahana,kıvırcık salata, kırmızı turp, karnabahar, havuç
Meyveler: Armut, ceviz, üzüm,elma, greyfurt, mandalina, muz
KASIM:
Sebzeler: Balkabağı, kabak, lahana, kereviz, pırasa, yerelması, havuç,ıspanak, karnabahar, pazı
Meyveler: Ceviz, kestane, üzüm, elma,muz, mandalina, nar, armut, kivi,greyfurt, Trabzon hurması
ARALIK:
Sebzeler: Balkabağı, lahana, yerelması, pırasa, brüksel lahanası,karnabahar, ıspanak, kereviz, havuç, pazı, kara lahana
Meyveler: Elma, mandalina, portakal, nar, armut, muz, kivi, kestane,greyfurt, ayva, Trabzon hurması