Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Almula

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Almula - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Almula

    DEVENİN BAŞI ....!

    sevgili arkadaşlar hepinizin yazdıklarınıza göz gezdirdim, harikasınız, ama bu düşüncelerimizi birleştirip organize olmanın zamanı geldide geçiyor bile. Karşımızdakiler şeytani bir programı ustaca organize ediyorlar ve muntazam çalıştıkları için semeresini alıyorlar. Bizlerin artık sindiğimiz köşelerimizden ortaya çıkmamız lazım gelmiyor mu? Ortak paydamız olan 'Ülkemize sahip çıkma tutkusunda' birleşerek ATA'mızın kemiklerini sızlatmaktan vazgeçelim. Yukarda verdiğiniz örneklerden her gün yüzlercesi verilebilir ama sonuç olarak bu tüm olaylara rahat koltuğumuzda oturup seyirci kalmaktan öteye gitmiyor. Hepinize sesleniyorum ne olur artık biri öne çıksın, birşeyler yapalım. Bir şeyler yapılsın
  2. Sevgili arkadaşım, yazını okudum, onlara bakışını çok güzel yönlendirmişler. Sen daha ısınma turları atıyorsun. Bu aşamada gerçek yüzlerini göstermezler asla, gördüğünde de artık vakit çok geç olacaktır. Evet bir islam yaymaya çalışıyorlar ama bu asla kıymetli peygamberimizin sunduğu değil. Bu yüzden Kuran'dan çok hadislere önem veriyor görünüyorlar. Bu adamların peşinden gitmek islama ve peygamberimize ihanettir ve bunun vebali çok ağırdır arkadaşım. Ortadoğu peygamberimize ettiği ihanetin bedelini senelerdir kanıyla ödemektedir bizde bize doğru yolu gösteren mustafa kemale ettiğimiz ihanetin bedelini ödemekteyiz. Aklımızı başımıza alalımş bu şeytan evliyalarının zulmüne kurban olmayalım. sevgiler.
  3. abdulselaö bu arkadaşın yazdıklarına ağlamak mı yoksa gülmekmi lazım bilemedim. Yazık olan şu ki yirmibirinci yüzyılda böylesi düşünceler üretebiliyorsak gerçekten burada çok hazin bir durum var demektir. Bu gençlere çok yazık olmuş. Onları çağın gerisine düşürenler bu milletin gerçek düşmanlarıdır. Onlara kızmıyor sadece üzülüyorum. türkiye gibi nüfusunun yarısı gençlerden oluşan bir ülkeye gençlerini fikren geri bırakmak yapılacak en büyük düşmanlıktır. Müspet ilimden uzak kafası karışmış bir gençlik ülkeyi parçalama ve türklüğü yok etme planın en önemli parçasıdır. Bu türban meseleside bu işin en anlamsız parçası. Bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. tv'de izliyorum kelli felli adamlar ciddi ciddi tartışıyorlar. Neyi? ..... ya arkadaşım Kura'ı dikkatle okuyun, eğer başka bir maksadınız yoksa gayet açık ve seçik.
  4. şimdide avrupaya ahlaksız dedi halbuki biz avrupalı olduklarını düşünüyoruz bu başbakan öyle bi başbakanki dünyada örneği yok kontrolsüzlük tabiyatında var.
  5. yazıyı okuyunca erbakanı tanımasak yazık olmuş diyecektim. ülkemizi bugünlere sürükleyen ve türbanı kadınlarımızın başına geçiren erbakan değilmiki. ardından üniversitelerde türban eylemleri yapanlar erbakancı değilmiki. darbelerin haklı gerekçesi varmı dersek demokrasilerde bunu izah edemeyiz zaten yapılan darbelerin neredeyse tamamı amerikan destekli. ama erbakanda masum değil.
  6. Ulusal bilinçlenmeye bu kadar ihtiyacımız olan günlerde mafya liderlerinin adını ulusalcı olarak vermek çok manidar. Her topluluğun içinde kötü niyetliler vardır ama buradaki amaç Ulus bilincini ortadan kaldırmaya çalışmak. Nasıl sahte dindarlar ve sahte milliyetçiler çıkıyorsa sahte Atatürkçülerde var mutlaka ancak ak partinin seçimleri kazanmasını buna bağlamak çok büyük bir gaflet. Ak parti seçimleri nasıl kazandı biliyoruz. Kürt oylarıyla fukaraya dağıtılan sadakalarla ve emperyalist güçlerin desteğiyle. Zaten amaç Atatürk bilincini ortadan kaldırmak. O sahte Atatürkçülerin Akp ile işbirliği yaptığına şüphem yok.
  7. türban denen bu nesne bu ülkenin başına bela olmaya devam edecek. ne kadar yazık bu ülkenin geleceğini yok ediyorlar. bunların hepsi bir düzmece.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.