Bak sana matematik hesabı 80 kürt bağımsız(bağımlı bağımsız New york çağrışım yapsın) milletvekili bi anda suç işleyebilirler.Atıyorum vatan hainliği mesela hepsi hapse girer .(İdam edilirlerdi eskiden)bi bakmışsın 0.alsana demokratlık.Ben demokrasi falan anlamam anladığım vatan sevgisidir.Sen bana faşist vb şeyler söyleme değilim.Ama bazen yapacak bişey kalmıyor.
Selahattin eyübi de mi kürt hadi yaa.Nerde yazıyo bu.300 spartalı türk o zaman ıspartalılar hemde.
Objektif kitaplarda okudum.resimli siyah beyaz hemde.yazı o kadar fazla değil.Git sende oku anlayabilirsin.Ama tarih kitabı okuma anlayamazsın.Bi kere objektif tarih kitabı kim kaybettide sen bulasın.Bide 5 kat maaşınla tüh .(.Potansiyel olarak dr likten de kazanacam ha bide meslek saygınlığı diye bişey var(aaa saygınlık dedim pardon vatan h.... line saygınlık dedim.))
Bide bu vardır tarihten adamı alırsın milletine yapıştırırsın.Selahhatin eyübü amerika uşaklını görse sizin kalpten giderdi.
Tüh biz bunu için mi o kadar uğraşıp kudüsü aldık.Bizim torunlar gitmiş uşaklık yapıyo neyse .
Bizde türk milleti olarak kahraman bulalım Fatih Sultan Mehmet .Alpaslan, Metehan (bunu bilmeye bilin çin seddini geçti )Mustafa Kemal aa ama bunlar gerçekten türk!.hepsini saysam sıkırlırsınız.
Bak sen bence kahraman arıyacaksan böyle rambodur ,terminatördür örümcek adamdır. onlardan seç beğen.