Zıplanacak içerik

einstein1926

Φ Üyeler
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  1. Arkasından geçeriz.
  2. Bravo doğru cevap buydu
  3. ZOT gelir.
  4. einstein1926 şurada bir başlık gönderdi: Bilmeceler ve Zeka Soruları
    Aşağıdaki boşluklara nokta sayısı kadar harf koyarak anlamlı iki sözcük oluşturun.Örneğin bunAKıl da Bunak ve Akıl sözcükleri var.Bunun gibi aynı. SA . . . NOZ TA . . . K TANT . . . LİZ TAK . . . RE GA . . OT HEY . . . EPİR
  5. Aşağıdaki sözcüklerin her birinde bir harfi yeni bir harfle değiştirin, ve elde ettiğiniz yeni sözcüklerden anlamlı bir cümle oluşturmaya çalışın.Kolay gelsin. açmak kanıtlarla gözlüksüz bulmaya kanıttan hatırlamak dibi kir şer
  6. Unutmak zor ama ben sana unut derim arkadaşım.Yoksa bu hayat değmez hiç üzülmeye, kafaya takmaya.
  7. Foruma yeni katıldım.Tüm soruları taramadan soru yazdığım için üzgünüm.Bir daha olmaz inşallah.
  8. TRK (Bİr, ON, YÜz, Bİn, Mİlyon, Mİlyar, TRilyon, KAtrilyon) Cevabın doğru novacaine.Tebrikler .
  9. BiO NYÜ BiM iMi ? ? yerine ne gelecek?
  10. einstein1926 şurada bir başlık gönderdi: Bilmeceler ve Zeka Soruları
    Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama eğlenceli bir oyun... İki kişi şöyle bir oyun oynamaktadır: - Oyun, ilk kişinin Ocak ayında herhangi bir tarih (gün, ay) seçmesiyle başlar. - Daha sonra taraflar sırayla seçtikleri tarihleri söylerler. - Sıra kimdeyse, rakibinin seçtiği tarihin gün ya da ay bilgilerinden sadece birini artırarak bir tarih seçecektir. Ancak seçilen tarihlerdeki gün sayısı hiçbir zaman çift sayı olamaz. (Örnek: 1.kişi:5 Ocak, 2.kişi:5 Şubat, 1.kişi:21 Şubat, 2.kişi:21 Ekim, 1.kişi:29 Ekim...) - 31 Aralık gününü söyleyen oyunu kazanır Kazanmayı garantilemek için ilk oyuncu hangi günü seçerek oyuna başlamalıdır?
  11. Bundan sonra havuz dışındaki tatlı sularda yüzmek yok arkadaşlar.
  12. Büyük tekerlek yuvarlanarak istediği yere ulaşırken küçük olan hem yuvarlanıp hem kayıyor.İşte bütün mesele bu
  13. Firefox'ta çalıştırmanın yolunu bilen varsa lütfen buraya yazsın.
  14. Tarih boyunca ölüme yargılanmış ağır suçluların ölüm infazı farklı şekillerde olmuştur: Taşlama, yakma, başın kılıçla koparılması, ipe germe, kurşuna dizme, elektrik sandalyesi vs... İsa Mesih'in zamanında ve ondan önce Roma imparatorluğu zamanında ise ağır suçlular haça asılarak öldürülürdü. Haç o zamanlarda kullanılan bir idam aleti olup, ********* ve aşağılayıcı bir ölüm şekliydi (Mat. 24:32). İsa'dan sonra 400 yılında Konstantin tarafından haçlanma metodu kaldırıldı. Haç genelde ' I ' , ' T ' , ' X ' ve ' � ' olmak üzere dört şekildeydi. Tarihsel ve Kutsal Kitap verilerine göre Mesih �T' şeklinde bir haçta öldürülmüştür (Yu. 20:25). Haç, Kutsal Kitap'ta sembolik olarak sıkıntıyı, utancı, ölümü (Lu. 14:25-28) ve Mesih'in Şeytan ve günah üzerine zafer sağlayan ölümünü temsil eder (Kol. 2:13-15, 1: 20, 1Kor. 1:17, 2;2, Gal. 6:14, Efes. 2:16). Şüphesiz bu anlamda haçı bir sembol olarak kullanabiliriz; fakat, asla haça tapınılmaz, dua edilmez, özel bir şeref verilemez veya buna tılsımlı bir güç atfedilerek koruyucu bir nesne olarak kabul edilemez. Kutsal Kitap bu tür şeyleri kesinlikle yasaklar (Çık. 20:1-6, 1Yu. 5:21, 1Kor. 10:14, Esin. 21:8). Örneğin zehirli yılanların soktuğu İsraillilerin kurtuluşu için Musa'nın çölde yaptırmış olduğu tunç direk daha sonra özel bir saygı ve tapınışa hedef olunca Tanrı hizmetçileri tarafından ortadan kaldırıldı (2.Kır.18:4). Haç çıkarmak veya çıkarmamak konusunda da herhangi bir emir yoktur, fakat ruhsal haçı, Mesih için olan sıkıntı ve tecrübeleri taşımaya daima hazır olmalıyız (Lu. 14:24-25). (Alıntıdır) Okuduğum sayfada aynen böyle yazıyordu.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.