Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

amandil

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    13
  • Katılım

  • Son Ziyaret

amandil - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. evet 9 kusura bakmayın forumda yenı oldugum için hangısının soruldugunu bilmiyorum
  2. yok yokk ii olmuşşş
  3. yok ben o mesajı dier mesajın için atmışım
  4. tebrik ederim...
  5. tabii yine sen bilirsin acıklama konusunda ama istersen başka bır matematik sorusu gondereyim...
  6. tebrikler arkadaşım fakat bir acıklama getirsen cevaba nasıl olur:)
  7. kusura bakma ama yanlış ama "ocak" kısmı dogru bırazcık ipucu vermiş olayım
  8. amandil

    sanal köy

    Sanal köyde üç grup insan yaşamaktadır. DO grubu: Sürekli doğru söyler YA grubu: Sürekli yalan söyler BA grubu: Bazen doğru, bazen yalan söyler Sanal köyde yaşayan ve her biri değişik gruptan olan A, B ve C arasında şu konuşma geçer: A: "Ben BA grubundanım." B: "A doğru söylüyor." C: "Ben BA grubundan değilim." A, B ve C'nin ait oldukları grupları bulunuz.
  9. amandil

    Dede ve Torun

    ?ABCD? dört basamaklı bir yıldır. Bu yıl, dede ve torunu için bazı matematiksel özellikler taşımaktadır. ? Hem dede hem de torunun bu yılki yaşları, doğdukları yılların son iki rakamına eşittir. ? Dedenin yaşı, bu yılın ikinci ve üçüncü rakamına (BC) eşittir. Bu özelliğe sahip ilk ?ABCD? yılını bulunuz.
  10. amandil

    Tarih Oyunu

    İki kişi şöyle bir oyun oynamaktadır: - Oyun, ilk kişinin Ocak ayında herhangi bir tarih (gün, ay) seçmesiyle başlar. - Daha sonra taraflar sırayla seçtikleri tarihleri söylerler. - Sıra kimdeyse, rakibinin seçtiği tarihin gün ya da ay bilgilerinden sadece birini artırarak bir tarih seçecektir. Ancak seçilen tarihlerdeki gün sayısı hiçbir zaman çift sayı olamaz. (Örnek: 1.kişi:5 Ocak, 2.kişi:5 Şubat, 1.kişi:21 Şubat, 2.kişi:21 Ekim, 1.kişi:29 Ekim...) - 31 Aralık gününü söyleyen oyunu kazanır Kazanmayı garantilemek için ilk oyuncu hangi günü seçerek oyuna başlamalıdır?
  11. yaa arkadaşlar yok mu bır tane babayiğit????.....
  12. amandil

    4 tane yedii

    Dort tane 7 bir tane 1 kullanarak sadece dort islemle 100'e nasil ulasabiliriz?
  13. ben yenı katıldım arkadaşlar herkese selam!!!.... zaten 50 ytl kazıklanıyor daha ustu nasıl olabilir ki??
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.