Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

günışığı

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    721
  • Katılım

  • Son Ziyaret

5 Takip eden

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

günışığı - Başarıları

Yetkin

Yetkin (10/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Araba kullanmak zevk olmalı ama, malisef trafiğe çıktığım zaman barut gibi oluyorum..öyle tuhaf şeyler yaşanıyorki aklım almıyor.
  2. günışığı

    biraz felsefe...

    Cevaplarını bulamadığım, bulsam bile nedenini anlayamadığım sorular bunlar.... ama daha çok beni bu hale getiren
  3. boşlukta bir noktayım senden uzak sanki rüyadayım etrafımda gölgeler dört duvar seni arar kollarım yalnızlık yollar gibi uzar gider korkar sendelerim özlerim anlatamam sensiz yapamam kararır gözlerim ben seni seven kadın benim olman için bilsen neler yapardım kendi dünyama alırdım yanıma oradan sonsuzluğa sürer aşkım seninle aramızda denizlerle zaman olsa bile ben duyar hissederim yinede benimlesin sevgilim nasıl ki ayrılamaz birbirinden gündüz geceden bende senden ayrılmam yaşayamam sensiz olamam ben seni seven kadın benim olman için bilsen neler yapardım kendi dünyama alırdım yanıma oradan sonsuzluğa sürer aşkım
  4. bu gün sıyırtmama sebep; son halife diyoki "enflasyon kontrol altında...herşey güllük gülistanlık" sonra .. "devlet, bina kiralıcakmış okul olarak" hadeeeee...bir adet okul kiralayana 1.kademe öğretmenleri bedavaaaaaaaa !!!!! (Allahım sen aklımı koru.......)
  5. merhabalar Bir okulda anket düzenleyeceğiz diyorsunuz.Okulunuzun bu dilekçeyi yazması gerekmiyor mu? T.C BURSA VALİLİĞİ OKULUNUZUN ADI sayı : (öğrenci anketi olduğu için ya 510 ya da emin değilim ama 070) Konu:Anket düzenlenmesi BURSA VALİLİĞİNE Okulumuzda .............................. konuyla ilgili anket düzenlemek istiyoruz. Gereğini bilgilerinize arz ederiz. .................. OKul Müdürü Aslında bu resmi kurumlar arası yazışma için kullanılır.siz önce bağlı bulunduğunuz okul müdürlüğüne dilekçe vermelisiniz.Uygun görülürse okul müdürü sizin için valiliğe yazı yazar.Sizin okula yazacağınız dilekçe de .....................(OKULUNUZUN ADI)..MÜDÜRLÜĞÜNE BURSA Okulumuz öğrencilerine ...............konuda anket düzenlemek istiyoruz. Gereğini bilgilerinize arz ederiz. (tarih) (adınız Soyadınız) (Sınıflarınız)
  6. Abicimmmm sen hastasın (yüzüne sölemek gibi olmasın ama ) tedavi olman lazım. (bakk ne kadar kolaymış çaresi dimi ama ) Yaaaaa amannnnnben çözmüşüm olayı "hayat fani ölüm ani " o yüzden ne yapıyoruzzzz????? yicen,içecen,gülecen,oynıcan anladınmı abicim NOT : ücret peşin olsun, hasta masta dinlemem döverim bak
  7. şöyle bir etrafına bak; senin dostunum diyenlere senin düşmanınım diyenlere mağrurlara, yoksullara , çocuklara.... ne kaypaklıklar göreceksin, ne şoklar yaşayacaksın....bazen İNECEKSİN.... bazen ÇIKACAKSIN....ne çok güveneceksin..ne çok sarsılacaksın....seveceksin,sevileceksin,terkedeceksin, terkedileceksin,özleyeceksin,özleneceksin ya da umursanmıyacaksın... tabiiki sadece olumsuzluklar yok hayatta....güzellikler de var aynı zamanda...herşeyi yaşayarak öğreneceksin.....sonuç olarak sanırım hayatı en iyi ZAMAN anlatacak bizlere......
  8. Adamın namusuna dokunuyorlar hiç ses yok ! cüzdanına dokunuyorlar....AllAHH ..sağır sultanlar duyuyor feryadını.... nasıl bir toplumuz ben anlayamadım ki? sinir oluyorum ! sinir sinir sinirRRRRR !!!!!!
  9. + " doğru söyleyeni de dokuz köyden kovarlar"
  10. "İtalyan barış elçisi Pippa Bacca'yı Gebze'de tecavüz ettikten sonra boğarak öldüren Murat Karataş'ın 9 yıl boyunca 2 'eşli' yaşadığı ortaya çıktı. Karataş daha önce de TIR'la bir otomobile çarparak bir kişinin ölümüne neden olmuş. Karataş'ın birlikte yaşadığı Kocaeli'ndeki T.K. olayı duyduktan sonra ilk kez konuştu. Karataş ile nikahsız yaşayan T.K. hala olayın şokunda. 'Bela okusam ne olur. Allah cezasını versin' diyen T.K. Karataş hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu." (Alıntı) söyleyecek söz bulamıyorum.Dünya barışı için yola çıkan insanın başına gelene bakarmısınız.***..çok üzgünüm..şiddetle kınıyorum.
  11. çok afedersiniz ama bu tam bizim toplumu anlatıyor.... " deveyi diken, insanı seven(!) yarar !"
  12. Saygı bizden , teşekkür ediyorum.
  13. "Bay Tanrı Ben Anna" "Güneş güzel ama her şeyi o kadar aydınlatıyor ki çok fazla uzağı göremiyorsun.Gündüzleri ruhun çok uzağa gitmez, çünkü görebildiğin yerde kalır"
  14. cevaba bayıldım...süper bir zeka..kutlarım. herkes gibi bende düşünürüm bu konuyu Allah var mı yok mu? cennet cehennem var mı? yok mu?..ne kadar bilimsel yaklaşılırsa yaklaşılsın, hani mantığıma ters gelen bir sürü nokta var.Büyük bir güç var evet..yaradılanlar insanlar ,börtü böcekler çok olağanüstü...profosyonel bir programcı var evet (bu programcının insanları yarattıktan sonra çok pişman olduğundan da eminim ) ölümden sonrası için bazen şöyle düşünürüm ; doğmadan önce nasılki nereden geldiğimizi bilmiyorsak, ölümden sonra da sanırım aynı şey olacak, yani bir hiç..cennetlik ne kadar insan vardır ki? hiç hata yapmamış olağanüstü..ne deriz hep "hatasız kul olmaz "..ne kadar iyi olursan ol herkesin bir negatif yanı vardır..biz cenneti de cehennemi de sürekli yaşamıyormuyuz zaten?görmediğimiz ne kaldıki? bu kadar kafayı takmayın ya..
  15. Sigara içenler "tü kaka !", içmeyenler ciccciiii....oh ne ala ! başında türbanla sınıfa girenler "wwextra cicccii !", "eteği kısa,gömleği dışarda,bi de ten çorap giymişş olanlarr ba ba baaaa ne ayıp...günah !kışkırtıcı, potansiyell şeylerr ! ne kötüüü tüü kaka !" tabii canımm...sırf iyi ahlaklı bi ülke olabilmek için tüm bunlar,okul müdürlerinin okul kapılarında gözleri kızarmış kurt adamlar gibi 2.şıktaki öğrencilere saldırması sadece iyi niyet..yanlış anlaşılmasın. biz dinibütün koCCaman mutlU bi aileyiz
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.