Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ouzan

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ouzan - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. efendiler kürt sorunu dediğimiz ülkemizin başını ağırtan o mesele aslında kürt sorunu değildir PKK sorunudur. Kürtleri kendi hain amaçları için kullanan bir kaç şerefsizin işidir sadece yabancı parmağı vardır 50 yıl önce böyle bir sorun yoktu. kürtler yine vardı ama lazlar gibi boşnaklar gibi ahıskalılar gibi (yani benim gibi) türktüler ve halen daha öyleler size bir örnek vereyim kıbrıs çıkartmasına en çok katılım doğudan diyarbakır cıvarlarından gelmiştir bir başka can alıcı örnek daha vereyim ''bütün türkleri tek bir bayrak altında toplamalıyız.türkçe ve kürtçe konuşulan heryer bizim olmalı'' M. KEMAL ATAÜRK Sanırım bu örnek birçok sorunumuza çözüm olur ayrıca benim kürt arkadaşlarım var benden daha milliyetçidirler. yani bu sorun parasızlıktan dağa çıkmış bir kaç fukaranın para kandırılması ve kullanılmasıdır. BİZİM SORUNUMUZ ASLA KÜRTLER DEĞİLDİR, BİZİM SORUNUMUZ EĞİTİMSİZLİKTİR.
  2. ouzan

    Tarih Affeder Mİ?

    evet tek yapabilcğimiz dua o zaman bol bol yapalım biz müslümanlar ne hale geldiysek şükürsüzlükten ve duasızlıktan geldik lütfen şükredip dua edelim
  3. sen ortalığı karıştırmak için açmışsın bu konuyu. sen din konusu yerine dinsizlik konusu aç. oraya senin gibiler gelir orada istediğin gibi konuşur stres atarsın
  4. ouzan

    Tarih Affeder Mİ?

    arkadaşlar haklınısınız ama unutmamalıtızki hepimiz müslümanız ve ve bize ihanet edenlerde ne arabistanda nede ırakta tüm ülke değildi.oradaki birkaç ****** beydi.bu basit insanlar için müslüman kardeşlerimizle aramızı açmamalıtız.bizim onlara onlarında bize çok ihtiyacı var. u zamanda müslüman aleminin en son ihtiyacı olan şeydir düşmanlık. bence diğer birçok şeyde olduğu gibi bu düşmanlıktada dış mihrakların parmağı var çünkü birlik içinde bir ortadoğuyu kimse istemez.aynısını araplara da yapıyorlar.onları bize düşman ediyorlar.daha ilkokul kitaplarımızda bize araplar hain ****** olarak tanıtılıyor.bizi sattı gibi tahrik edici laflar kullanılıyor.bu mihraklar , onlarıda türklerin yüzyıllarca dedelerini köle gibi sömürdüğünü söyleyip bize düşman ediyor. bence biz onlara 50 yıl düşmanlık yaşamamızla değil asırlarca dost olmamızla bakmalıyız. bizler kardeş milletleriz ve kardeş olmamızı sadece yabancı güçler istemez. umarım sizin kininizi biraz olsun hafifletmişimdir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.