A better way to browse. Learn more.
A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.
Şifreni mi unuttun?
Veya aşağıdaki servislerden biriyle giriş yapınız
Ezginin Günlüğü Park Buluşmaları'nda!
Müzikseverler 23 Temmuz Çarşamba günü Abbasağa Parkı’nda gerçekleştirilecek olan
Ezginin Günlüğü konseriyle müzikle dolu bir gece geçirecekler.
Tayfun Talipoğlu ise 22 Temmuz Salı günü Karanfilköy Anafartalar İlköğretim Okulu’nda,
23 Temmuz Çarşamba günü ise Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda sevenleriyle söyleşecek.
Park Buluşmaları programında ayrıca, son dönem Türk filmlerinden en güzel örneklerin gösterimi de devam edecek.
21 Temmuz 2008, İstanbul; Beşiktaş Belediyesi’nin ilkini geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği "Park Buluşmaları", birbirinden
ünlü konukların katılımıyla sürüyor.
Ezginin Günlüğü grubu, 23 Temmuz Çarşamba akşamı Abbasağa Parkı’nda hayranlarına muhteşem bir konser verecek.
23 Temmuz Çarşamba günü de Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda Beşiktaşlılarla keyifli sohbetler yapacak.
Beşiktaşlılar önümüzdeki günlerde ayrıca, Çılgın Dershane 2, Mutluluk, Adem’in Trenleri ve Kutsal Damacana filmlerini de
izleyebilecekler.
Beşiktaşlılardan yoğun ilgi gören ve
31 Ağustos 2008 tarihine kadar devam edecek olan "Park Buluşmaları"nda,
Beşiktaş’ın 23 mahallesini kapsayan 19 ayrı açık hava mekanında gerçekleştirilecek konser, tek kişilik gösteri ve film
gösterimleri ücretsiz olarak izlenebiliyor. Tüm etkinlikler saat 21.00’de başlıyor.
Görüntülenecek hiçbir inceleme bulunamadı.
Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.